STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

  Sergio Pablo González Rivas -  Elev på Bibelskolen ITF 2013 

 

Kjære norske venner!

Jeg hilser dere med respekt og velsignelser fra Herren, Gud den allmektige!

Jeg, Segio Pablo González Rivas, med ID 5.254.100, paraguayer, fra byen Curuguaty, som  ligger i Canindeyu-fylket. Jeg er 19 år, og fyller 20 år den 30. juni. Jeg er ugift.

Jeg betjente menigheten Filadlfia, Curuguat, som  sanger (salmist), og er vokalist og gitarist. Min pastor er Brigido Enciso.

Jeg har en  lovsangs-musikkgruppe som heter "Guerreros de Luz" (Lysets krigsmenn) hvor jeg er vokalist og andre-gitarist, også nå da det er et stykke til mine venner. Vi er 6 stykker i gruppen. Og dere kan se vår ofisielle video her, hvor de synger: "Jesus, tu eres mi amigo fiel!" - "Jesus, du er min trofaste venn!"

 

 

 

 

 

 

Jeg har også en album klar for å presenteres. Den har 10 musikalske tema, som jeg har blitt inspirert av vår Herre Jesus Kristus til å lage. Jeg gjorde innspillingen klar i juli i fjor, men har ikke gitt den ut, ettersom jeg vil ordne med det legale, samt betale for grafikk, samt pga økonomien.

Akkurat på grunn av dette måtte jeg avbryte studiene forrige år. Jeg hold på med jordbruks-ingeniør-studie på det Nasjonale universitetet i Curuguaty. Gjorde ferdig 3 semestrer.

Jeg har alltid ønsket å kjenne bedre Guds Ord, og vite hvordan man best kan bli kjent med Hans Ord. Jeg takker Gud og dere som har gjort det mulig, ved å gi meg stipend, og kan være idag student på ITF "Instituto Teologico Filadelfia".

Slik kan jeg hver dag lære mer om Ham, og jeg vet at det ikke siste gang at Gud vil velsigne meg gjennom deres liv. Dette for å oppfylle min drøm om å bli en bedre tjener for Kristus.

Kanskje jeg en dag kan få se dere, og slik frå takk dem som gjør det mulig å ha disse uglemmelige dagene på dette sted, og lære hver dag hvordan gjøre Guds perfekte vilje, og hvordan alt ble satt i funksjon av Ham.

Slik blir vi satt i stand til å gå ut og forkynne evangeliet til alle folkeslag, og lede dem til omvendelse.

Jeg vet ikke hvordan jeg skal betale dere igjen, men jeg er sikker på at Gud vil gjengjelde 100 % Mange takk!!

Jeg vil be for dere!

Må Gud velsigne dere!!

 

ORGINALBREVET kan du se her!

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com