Hovedside

 

Kjære Dere alle!      

Guds rike fred og velsignelse!

Først av alt, er jeg takknemlig fordi alt gikk bra etter forholdene.  Jeg ble påkjørt av en motorsykkel 1. april, for opp i luften og havnet i asfaltgaten på venstre side som ble full av blåmerker, men ingenting brakk.  Etter en uke måtte de åpne foten og tappe den for blod og det ble lagt inn dren.  Nå er foten nesten grodd, uten noe betennelse.

Den 30. april skal jeg ha en liten opperasjon i ansiktet.  Tok biopsi, og det viste seg å vaere hudkreft av mildeste sort (ved siden av nesen) høyre kinn.  Ber om deres forbønn!

På lørdag hadde vi en stor Misjonsdag i Paraguay med Misjonsstrategi.  Det var meget interessant.  Representanter fra flere kirkesamfunn var tilstede og flere misjonskandidater.  Vi tenker å få en felles Misjonsallianse som skal legge tilrette for misjonærer som sendes ut fra Paraguay.  Det gleder oss virkelig at Paraguay skal bli Lys for Nasjonene!

På mandag begynte jeg undervisning her på Bibelskolen, el Pentateuco, og vil fortsette til midt på dagen torsdag.  Opperasjonen min blir kl.16,- så tar jeg pause til mandag i undervisningen.

Vi fortsetter byggingen på kirken.  I denne uken legges det tak over Plattformen der vi bygde ut litt, og vi har fått fin hovedinngangsdør!

Nye barn kommer til Barnemøtene!  Og også nye voksne til våre møter!  Mye mer kunne jeg fortelle, men slutter her med å takke dere som har gitt spesiell gave til Kirkebygget, og ellers til Virksomheten.  Må Herren velsigne dere rikelig tilbake!

Hjertelig hilsen

Kjellaug Palma