STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

  Oktober 2011

Kjære venner og støttepartnere.                                                        
Så er det igjen en glede å sende en hilsen fra Hogar Norma. Det er alltid noe å fortelle herfra både det som er hyggelig og gledelig, men også om ting vi kan streve med.

Av det hyggelige kan jeg begynne å fortelle at flere av våre barn og ungdommer for noen dager siden deltok i den årlige marsjen her i Ypacarai hvor alle skoler og utdanningsinstitusjoner i byen deltar.
Det er så fint for oss å motta invitasjon til å være med på slike arrangementer og de fleste her på hjemmet, sammen med de som går i spesialklassen på skolen, deltar med stor entusiasme.  Hyggelig er det også at vi blir mottatt med gode smil og glede blant alle tilskuerne som møter opp i byen. Vi har også hatt deltagere i den årlige olympiaden for funksjonshemmede som i år ble arrangert i nabobyen vår. Det var også veldig moro at noen av våre vant medaljer.

Som vi fortalte i det forrige brevet har Frederico vært opptatt med å lage en hønsegård her på området. Nå er gården ferdig og noen av våre venner i menigheten kom med 25 høner som vi fikk i gave.

Men som alltid strever vi også med noen problemer. Det mest prekære er at motoren til den store vaskemaskina vår har gått i stykker. Nå har vi bare en liten vaskemaskin som er i bruk og som ikke kan  ta alt sengetøyet og den tyngre tøyvasken.  Vi har også problemer med strømtilførselen på området vårt. Kablene ligger under jorda og er gamle.  Det kan derfor være noen dårlige koblinger eller brudd som det er vanskelig og lokalisere. Dette kan igjen forårsake varierende og dårlig strømtilførsel.  Dette er nok årsaken til at motorene både til vaskemaskina og til vannpumpa som pumper vann fra brønnen opp til vanntanken vår har blitt for varme og brent.  Vi håper derfor vi kan få hjelp til å legge nye kabler over bakkenivå inne på området.

Dette er et arbeid vi bør komme i gang med ganske fort så vi er veldig takknemlige hvis noen har anledning til å hjelpe oss med dette.

I forrige måned fikk vi et nytt kjøleskap i gave fra noen venner fra Canada som kom på besøk og spurte om det var noe de kunne hjelpe oss med. Da hadde det gamle kjøleskapet streiket så vi ble selvfølgelig veldig glade og takknemlige for gaven. Det hender noen ganger at vi får slike besøk her på hjemmet som både er til inspirasjon og velsignelse for oss. Vi er veldig takknemlige til alle som på denne måten  hjelper oss, men mest av alt er vi takknemlige til Gud som vi stoler på har kontroll over alt her på Hogar Norma. Gud vet om alle behov og det er godt å få lov til å kjenne trygghet for alt og alle på her hjemmet.

Som vi også har nevnt i alle våre sendebrev er vi så takknemlige for alle dere i Norge som trofast har vært med å støtte arbeidet her Hogar Norma, både med gaver og forbønner uten å forvente noe igjen. Men Gud som vet alt vil velsigne dere rikelig tilbake.

 

Motta en stor klem og takk fra både store og små her på Hogar Norma .   

 

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com