STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

9. juni 2012

 

Kjære Misjonsvenner!         

GUD VELSIGNE DERE HVER ENKELT, OG FYLLE DEG MED DEN FRED SOM OVERGÅR ALL FORSTAND! 

 

 Vi har fått vinter her.  I dag tidlig var det i forskjellige byer 1 - 2 eller 3 varmegrader.  Dessverre var det noen som også frøs ihjel!

 

Jeg har vært ganske opptatt i lang, lang tid både med menighetsarbeid, møter og besøksarbeid.  Samtidig har det vært nødvendige ting som måtte fullføres pga. sikkerhetshensyn når det gjelder byggearbeid (mange forskjellige jern i ilden på en gang).  Men det er godt å ha medarbeidere!

 

Har også flere morninger stått opp kl.04.00  for å kjøre syk til INPRO,  De tar bare imot 20 pasienter pr. dag, så fra kl. 05.30 i kø for å få tur.  Behandlingen der er gratis!  Fermina har fått rullestol, og mye annen behandling er på gang.  Vi ber om at Herren skal gripe inn å helbrede henne!

 

Søndag, 17. juni er jeg klar for hjemreise.  Kommer til Haugesund den 18. juni kl. 20.20 og blir hjemme bare en månedstid etter planen.  Den  17. juli tilbake til Paraguay.  Denne gangen er spesielt for å være en tid sammen med far som er blitt 94 år, og jeg blir 70 år den 24. juni.  Det er bare ganske utrolig at jeg snart har væert 43 år i Misjonstjeneste. 

 

 Jeg takker Gud som satte meg til denne tjenesten!  Det er slett ikke lett mange ganger, men velsignet å få tjene Jesus! Jeg ber Jesus om å få fullføre min tjeneste med glede!  Dessverre er det mange som begynte godt, men kom på avstand fra Jesus!

Tenk hvilken nåde at vi har fått våre navn skrevet i Livets Bok hos Jesus!  Og det er mange som ennå må reddes!

 

Jeg leser for tiden en bok jeg fikk av Selma Hemnes: GUDS GENERALER av Robert Liardon.  Det er mektig lesestoff.  Jeg ber om at Gud skal utruste oss idag som han gjorde i deres tid.

Jesus Kristus er den samme i går, i dag, ja til evig tid!

 

Jeg gleder meg til å treffe mange av dere mens jeg er i Norge!

 

Takk for alt dere har gjort for meg både med forbønn og økonomisk.  Gud skal lønne enhver igjen!

 

Hjertevarm hilsen

deres utsending Kjellaug Palma 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com