STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

        S                                                                            

Sendebrev fra Kjellaug oktober 2012

Kjære Misjonsvenner! 

GUDS FRED OG VELSIGNELSE!

 

Takk til alle som har husket meg i bønn!  Opperasjonen gikk bra i begge føttene.  I dag var jeg til kontroll, og legen var veldig fornøyd.  Siden søndag har jeg kjørt bil, og om en uke blir det å fjerne stingene antagelig!

Vil gjenta en del som alt er skrevet på facebook, at jeg nå er ferdig med undervisningen på Bibelskolen for dette året, det gjenstår bare å rette en del eksamener!

Har vært på en veldig fin Kvinnekonferanse i Marianela, Atyra.  Ca. 200 kvinner tilstede, og mange ble fornyet i sitt Gudsliv!  Konferansen ble holdt fra 4. til 6. oktober.  Vi hadde så Nattverdsmøte søndag den 7., og så kom min opperasjon mandag den 8.okt.

Pastor Teodoro, hans kone og jeg besøkte Campo 9 lørdag og søndagen forut!  Det ble til stor velsignelse for oss selv og vennene vi besøkte!

Mitt spesielle bønne-emne er at noen må få lagt det på sitt hjerte å støtte Teodoro økonomisk.  Han får ikke lov av legene å arbeide hvertfall i 8 måneder fremover.  Hans rygg ble ødelagt da de kom for å drepe han i 2009.  Flere skiver glidd ut og flere brokk, så han går med et stivt korsett.  For tiden er det varmebehandling, og så vil det fortsette med fysioterapi ettersom legene ser det an.

 Denne broren er til stor velsignelse, og han er ved godt mot selvom smertene er der til stadighet.  Han er bestemt på å tjene Jesus frisk eller syk!

 

 

Jeg var og besøkte Gunvor og Ingvald Skretting i går.  De hadde besøk av et ektepar fra Norge, og vi pratet mye om Guds ledelse gjennom livet!

I dag tidlig besøkte vi en syk dame, og lovte å ta henne til Sykehus ved 14 tiden.  Så gikk jeg til kontroll med bena, og så tok jeg Teodoro til sin varmebehandling, og siden den syke damen til sykehus, og så hadde vi Utpostmøte i kveld.

I morgen tidlig begynner vi igjen med tidlig bønn i kirken vår i Lambaré fra 6 til 7.  Det er bare bønn som kan løse ting i åndens verden!

Hver lørdag gir vi middag til barna i kirken, og så har vi søndagsskole kl.17 og vårt hovedmøte kl. 18

Som der vet, bor jeg ikke lenger i Ciudad del Este, derfor blir min postadresse nå flg.:

Casilla de Correo 4060, Barrio San Antonio, 2420 LAMBARÉ.                 PARAGUAY

 

Min bo-adresse er flg.:

Calle Jaquet Balanzá 1545 casi Amanecer,

Barrio San Antonio, 2420 LAMBARÉ. PARAGUAY

  

Hjertelig hilsen

 

Kjellaug Palma 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com