STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

 KORSETS SEIER, fredag 3.april 1987

 

  tema

IBRA RADIO

Så ved alle vann!

 

Kjellaug Palma Sjølund

 

I sannhet går Guds ord ut gjennom lBRA Radio til folkemassene. Det sås ved "alle vann". Takk til alle dere som er med og støtter IBRA med midler og forbønn. Ved din hjelp kan arbeidet gå videre. I Paraguay går budskapet om Jesus ut fra mange radiostasjoner. Vi når bybefolkningen og de mest bortgjemte i jungelområdene. Brev kommer fra forskjellige steder. Folk spør etter bibelkurs og takker for det de hører.

Når jeg er med ute på evangeliseringskampanjer, hører jeg folk si: "Vi pleier å høre dere på radio."

 

 Før den store møtekampanjen som ble holdt i Asuncion i januar ved Jimmy Swaggart, stilte vi flere av våre radiosendinger til disposisjon for å gjøre møtene kjent. Som mange sikkert har sett i KS, var det tusenvis som søkte forbønn og frelse i disse møtene.

Jeg vil si så varmt jeg kan: Støtt IBRA. Den når fram dit du selv ikke kan gå. Bruk våre radiosendinger til disposisjon for å gjøre møtene kjent. Som mange sikkert har sett i KS. var det tusen- vis som søkte forbønn og frelse i disse møtene.

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com