STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Mai 2013

 

Kjære Misjonsvenner!                                           

 

GUDS FRED OG VELSIGNELSE! 

 

Her ser dere Liz Carolina Aguilar.  Hun er en av lederne for ungdommen i menigheten vår og søndagsskolen.  Hun studerer kjemi/fysioterapi. Det er kostbart, ca. kr.700,- pr. mnd.  Jeg er så frimodig å be om hjelp til hennes studier som varer 5 og et 1/2 år.  Kanskje hun er så heldig å få bingopengene fra Bo- og Behandlingshjemmet i Skudeneshavn.

Monica Salina er så takknemlig for hjelpen hun har fått derfra.  Hun ble innvidd sykepleier 18. april d.å., og arbeider nå på Baptistsykehuset der hun har fått sin utdannelse!  Bilde av henne følger vedlagt.  Monica takker også Birgit og Jon Tveit som trofast har hjulpet henne i studietiden!  Monica er også en fin ungdomsarbeider og underviser i søndagsskolen. 

Ungdomsflokken øker, og nå øver de med Cristopol (kristne politifolk), og de øver med gitar, "teclado"(klaviatur) og batteri, så det er ganske livlig!

I morgen feirer vi Morsdagen (i forkant for den 15. som er datoen) med mat og gaver, og den 17. mai blir vi norske å feire hos konsulen vår!

Det er jo også til minne om Kristi himmelfart i morgen, og det nærmer seg Pinsehelgen, vil derfor få ønske dere en God Pinse!  Vi trenger Den Hellige Ånds fylde i denne tid!

 

Jeg er glad for forbedstjenesten vi har hver mandag, onsdag og lørdag kl. 6 - 7 om morgenen.  Vi pleier være 6-7 og 8 personer, og det synes jeg er fint!  

Vil gi dere et skriftsted som er så alvorlig for meg, det som Jesus sa om Judas i Mat. 26:24:  "Det hadde vært godt for det menneske om han aldri var født!" Hvorfor? En evig fortapelse venter!  Også frafalne kristne (som den fortapte sønn), om de ikke vender tilbake, gjelder de samme Jesu ord.  Men idag er frelsens dag, idag er Gud å finne, men det kan bli forsent!

Et annet Guds Ord som også stadig kommer til meg, er Rom. 1:28:  "Og likesom de ikke brydde seg om å eie Gud i kunnskap, så overgav Gud dem til et sinn som intet duer, så de gjorde det usømmelige: ...."  Det taler sterkere til meg på spansk til dere som forstår: "Y como ellos no aprobaron tener en cuenta a Dios, Dios los entrego a una mente reprobada, para hacer cosas que no convienen; ...."

Det får alvorlige konsekvenser det å velge å ikke regne med Gud! 

Kjære venner, ta imot denne min inderlige og hjertelig formaning!    La oss våke og være klare!  Dagen er nær da Jesus henter sine hjem!

Kjærlig hilsen

Kjellaug Palma

 

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com