STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 

Rapport fra Ignacio - August 2013  

Det er med glede jeg tar 'kontakt med deg via dette brevet, for å fortelle at arbeidet for Herren er i god vekst. Nå er det syv personer som er klare for dåp i Itavera-kolonien. De er bønder (campesinos). Bror Cesar, ex-elev på ITF underviser dem om dåpen, og slik står det opp redskaper for Herrens gjerning, takket være dere. I Paso Cadena og Tekoha Pora har vennene det godt, takket være Herren. Også i Naranjito er det fint. I Aguae er det møte en gang pr uke, det samme i "26 de febrero" og "1 de marzo". Nettopp var det en samling med vennene, og det var svært fint, takket være dere. I Mutuy-kolonien har bror Feliz Davalos møter onsdager og søndager på kvelden, og bror Gedeon har møte på lørdag-kveldene. I Itanarami er det Feni og Antonio som alltid har møte. I "Nueva Esperanza" er det pastor Roque som har ansvaret, og har møter tirsdag, onsdag, lørdag og søndag. I Itaymi-kolonien er bror Onorio Dure og bror Julian Rolon ansvarlig. De har møter onsdager, lørdager og søndager på kveldene. I hovedmenigheten er pastor Sergio Portillo ansvarlig, og de har møter onsdager, lørdager og søndag på kvelden.

 

 I "Calle Victoria Yvy Pyta" er det møter lørdager og søndager på kvelden. Ansvarlig er Blas Villasanti. Det er også et nytt møtested på gården "Cerro Ysau" på søndagene, og diakon Fidel Perez og sønnen Cesar er ansvarlig. Et annet nytt møtested er "Tres corazones" på vegen mpt "Salto del Guaira" (på Brasil-grensen). Ansvarlig der er pastor Vicente Fernendez og Paulino Fernendez.

Jeg vil også fortelle at i sonen Itarami er det for tiden litt farlig. For åtte dager siden var det et mord i nærheten av elven. En mann på 85 år døde. Han heter Bernabe Iturbe.

I går besøkte jeg Itarami, og det var da en evangeliserings-kampanje. Pastor er Lider Benitez fra Villa Ygatemi, Filadelfia-menigheten. Han hjelper til i arbeidet, noe som gleder meg mye.

 

Velsignelse og hilsen til alle

Ignacio Gimenez

Pastor presidente

 

ORGINAL-BREVET

 

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com