STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 13. oktober 2014

 

Informasjon fra Ignacio Gimenez - tur til Paso Cadena

 

Kjære venner i Kristus, menighetene i Norge!

Jeg hilser fra Paraguay til dere alle. Jeg er pastor og evangelist Ignacio Gimenez som ønsker dere hell og velsignelse fra Herren!

 

 

 

 

 

 

Først vil jeg takk dere for den faste støtten til det nye arbeidet som vi står i ved tro. Vennene i menigheten i kolonien Itaymi hilser menigheten i Norge, til dere og andre som på en eller annen måte hjelper til i evangeliseringen blant indianerne.

Jeg vil fortelle dere at taket på kirken er nå fornyet med metall-plater. Takket være dere, kunne vi kjøpe taket, og det ble nok til å betale han som la taket, mens resten av arbedet gjorde vennene. Legger ved en kvittering for donasjonen, underskrevet av meg og eldste i menigheten, likeså foto som viser hvordan taket ble ødelagt, og hvordan vi her legger nytt tak, og det blir flott.

Som en takk  dro vi på besøk til Paso Cadena og Tekoha Porã den 10. - 11. oktober. Vi dro sammen med venner fra kirken i Itaymi. Vi dro på 5 motorsykler, tilsammen 10 personer, to og to på hver sykkel. Jeg dro med kona mi, samt datteren vår Aida og sønnen vår Javielito. Dere ser de på filmen nedenfor. Vi fikk litt problemer på vegen, men jeg dro forberedt, og hadde endel reservedeler med meg, så vi ordnet det, og fortsatte vår reise. Vi kom til Tekoha Porã kl 09 om morgenen, og besøkte så vennene, og inviterte dem til møte på kvelden. Folket i denne sonen lever med mye frykt og uten fred på grunn av usikkerheten som er i området. Men vi hadde med oss det mektige Guds Ord som forandrer hjerter, halleluja og ære til Herren! Jeg talte på fredag kvelden Guds Ord fra 2. Samuels bok kap 9, hvor det står om Davids godhet mot Mefiboset. Han bodde i en by som heter "Den forbannede by", Lo-Debar. Men en dag fikk han invitasjon fra kongen, noe han gjorde seg nytte av, og han ydmyket seg, og kongen gav han tilbake alt han hadde mistet, hans styrke, hans glede og fred. Budskapet ble til stor velsignelse.

I et brev datert 22. oktober, forteller Ignacio:

Nå fungerer kirken som normalt. Vi har bønnemøte på onsdager. På torsdager er det møte for lederne, og vi ber for menighetene og misjonærene. Lørdag er det ungdomsmøte,og søndag kl 0800 er det møte med undervisning. Kirken vokser der jeg nå er pastor, og vi har en visjon for å besøke indianer-området, spesielt nye steder. Vi vil besøke Paso Cadene en gang i måneden.

Jeg har nå fått invitasjon fra Bibelskolen ITF, da det er avslutning den 29. November kl 0800 i Ypacarai.

Jeg kan også fortelle at jeg er blitt mye bedre etter skadene som jeg fikk i trafikk-uhellet. Jeg har bare litt vondt i venstre fot, og jeg har virkelig lyst til å arbeide med mine indianer-venner, og gi budskapet fra Herren om håp og frelse. Velsignelse og hilsen til alle.. ORGINAL-brevet

Nedenfor kan du se litt fra turen til Paso Cadena.

 

 

På besøk i Paso Cadena

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com