STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 

Dåp og innsettelse av leder i Americanokue

 

Americanokue  den 20. mai 2016

 

 

For en tid tilbake fikk jeg forespørsel fra pastor Ramon Gomes om vi kunne hjelpe 6 par som ville legalisere sine ekteskap. Dette kostet omkring kr 475 pr par. Det er omkring en ukes lønn.

De ville bli døpt, og en av vennene skulle innsettes som lokal leder. Men uten å være gift, kunne de ikke døpes, og uten å være døpt, kunne en ikke innsettes som leder. Etter hvert kunne pengene sendes ut, og den 20. mai var det fest i den lille indianer-menigheten i Americanokue.

4. mars 2016 ble ny kirke satt opp på steden. Du kan se litt fra dette HER!

 

 

Dette halvåret er det døpt 20 stykker i indianer-kirken, noe vi er svært takknemlig for. Fremdeles er kirken liten og svak, og trenger støtte, både åndelig og økonomisk. Det samles inn midler i Norge, både til bibelskolen i Fortuna, og til reise-støtte for to pastorer, bygging av små kirker og andre ting som presenterer seg (som dette bryllupet).

Nedenfor ser du en billed-video fra bryllupet og dåpen. Bildene er litt dårlige, men gir litt inntrykk fra bryllups-festen og dåpen.

På dåps-stedet hører du en tradisjonell dåpssang.

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com