STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Hilsen fra indianer-kirken i Paraguay

Fortuna-kolonien den 10. april 2017

 

Fra kampanjen i Itaymi: det ryddes utenfor kirken

 

 

 

Disse vil gifte seg.....

 

Filadelfia i Curuguaty:

 

Fra kampanjen i Fortuna

 

 

Kjære venner.....
Jeg, pastor Ignacio Gimenez, hilser fra Paraguay med Herrens fred! Det er en glde for meg å få informere om mitt åndelige arbeid her i sonen. Først vil jeg informere om arbeidet som realiseres i kirken i Itaymi. Da vi hadde en kampanje, kom det mye folk fra forskjellige indianer-kolonier. Fra Rio Verde kom to ektepar som ville overgi sine liv til Herren. Høvdingen i Yakayu-kolonien, Miguel Esquivel, kom også, med hele familien. Likeså kom en gruoppe med venner fra Veraro-kolonien, 4 km fra Itaymi, og lenger inne. Totalt var det 5 stykker som gav sine liv til Herren.
Det kom også fra en nærliggende gård ei dame med sin mann, og de sier hun har "en legion med onde ånder". Da vi begynte å synge lovsanger, begynte hun å kaste opp. Da inviterte møtelederen henne fram, og da hun kom fram, falt hun foran møtelederen, og hun ble løst i samme stund. Hun fortalte at hennes viktigste arbeid var å ødelegge ekteskap, og hun forfulgte trofaste ledere. Det var  et stort under, og vennene kjente Guds nærvær.

 

Vel, jeg har mange andre ting som jeg vil fortelle. Den andre søndagen i mars besøkte jeg sammen med pastor Brigido og en annen pastor fra Pastor-foreningen "Iglesia de Dios Pentecostal" i Acepar. Jeg besøkte også menigheten til pastor Brigido i Curuguaty. Jeg prekte denne lørdag-kvelden. Du ser bilder derfra.

 

Dere kan også se blilder av min svigerfar Tomas Godoy som fylte 77 år, hvor vi takket Herren i bønn. Min svigerfar sa til familien at hans liv tilhørte Herren, og hvis noen er trofast hot Herren, så il de få et langt liv.

 

Dere ser også bilder fra aktiviteter i Fortund den 23.til 25. mars. Organisasjonen " Jesus responde al mundo de hoy" (Jesus svarer verden i dag) var der den 24. mars. Jeg fikk mulighten til å lede møtet. Se bildene.

 

Etter 21 år måtte vi felle det store eucalipto-treet foran skolen, ettersom det ble farlig. Det var Anna Strømsrud som plantet dette treet i 1996.

 

Jeg kan også fortelle at det er to svært fattige par som vil gifte seg, og vi trenger hjelp fra dere. Det koster 600.000 Gs (1000 kr).

 

Motorsykkelen står på verkstedet på grunn av problemer med driv-systemet. Det vil koste med 400.000 Gs (666 kr). Jeg er dermed uten kjøretøy (og han skal betjene forsamling som ligger et stykke borte).

 

Jeg er svært glad for å kunne sende litt informasjon fra arbeidet.

 

Her er alt rolig, og det er ingen negative hendelser å fortelle om. Menighetens dokumenter (fra myndighetene) er oppdaterte, og når menighetens leder overrekker disse, vil jeg sende et kopi.

Velsignelser!

Hils til alle!

Ignacio Gimenez

 

 

Ignacio forretter brødsbrytelse i Fortuna

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com