STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Hilsen fra pastor Ignacio Gimenez, kirken i Itaymi og Nueva Esperanza.

Fortuna-kolonien den 19. sept 2017

 

Bror Misjonær

Rudolf Larsen

Jeg hilser med Guds fred! Jeg håper det er bra med dere. Også vi kjemper på Herrens veg.

Jeg sender noen bilder. Den 25. August gjennomførte menigheten en evangelistisk kampanje, med våkenatt (bønn). Vi hadde sangere og musikere fra indianerkolonien Arroyo Guazu.

Den 8. september delte vi i Itaymi-kirken ut klær til trengende barn, sammen med pastoren i Asamblea de Dios (pinsemenigheten) i Curuguaty (nærliggende by).

På den andre siden, har vi 6 par som vil gifte seg her i Itaymi, og de håper på deres støtte for å dekke utgiftene hos dommeren. I tillegg er det to par som har problemer med sine dokumenter, og vi må dra til Indianer-departementet i Asuncion. Vi trenger økonomisk hjelp for å reise ned, og at jeg kan følge dem. Vi er svært takknemlg for disse venner, da de kommer trofast til møtene. Men de har enda store økonomiske problemer på grunn av flyttingen

(http://www.pymisjon.com/Guarani/2017-07-Ignacio.htm ) .

Jeg vil også fortelle at arbeidet går godt på alle stedene, og det vokser litt etter litt. Den 30. september reiser jeg til Azul-kolonien for å ha dåp og bryllupp.

Velsignelse!

Ignacio Gimenez, evangelist / pastor.

Kampanje i Itaymi

 Kampanje i Itaymi

Kampanje i Itaymi

 

 

 Barnemøte i Itaymi-kirken

Her lages mat på grua...

Barna utenfor ny-skolen

Pastor Ignacio deler ut til skolebarna

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com