STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 På besøk i Ypacarai, Atyra og Tobati

Paraguay-tur oktober - November 2018

Vi tok inn på hotellet "Ruta del Sol" i Ypacarai. Det er et nytt hotell i byen. Det ligger like øst for innkjøringen til San Bernardino. Her hadde vi det fint.

De påfølgende dagene var vi rundt i byene i området. I YPACARAI besøkte vi Catalina og Ramon. Vi spiste sammen...og snakket i timesvis. Ramon var med oss på turen til Chore og Curuguaty.

 

Catalina, Ramon og Brit-Lajla

Deretter var vi på Hogar Norma. Wilfrido - en av beboerne - fylte 53 år, og det feiret! Wilfrido har bodd på hjemmet omtrent hele livet.

Det er alltid hyggelig å treffe beboerne sammen med bestyrer-paret Elsa og Federico.

 

Wilfrido og Juan

Federico, Brit-Lajla, Wilfrido, Rudolf og Elsa

Tirsdag dro vi til Atyra. Besøkte pastor-paret Rita og Jorge Meza. De står i et rikt arbeid i byen. Utfordringen er ny forsamling som etablerer seg i byen, og som i stor grad bygger menighet med medlemmer fra Filadelfia-menigheten.

Ungene våre gikk på den norske folkeskole i Atyra, og vi hadde dels hybel her i perioden 1980 - 1987, samt at vi bodde her i 1984 - 85.

Her kan du se vegen inn til Atyra (nedlasting).

Vi var bedt til middag hos Camilla og Thomas Bølum Kjørstad og barna Samuel og Jeremia. Vi fikk en trivelig stund sammen. Her ser dere deres egen side.. (Klikk)

Den gamle klinikken / skolen har virkelig blirr fornyet. Men det gjenstår endel i skolesalene.

Camilla og Thomas er engasjert i kursing etter modell "Hånd i hanske" fra Filadelfia, Oslo. Kurset hjelper folk til å se sitt kall og muligheter til tjeneste.

Deretter besøkte vi Antonia og Ovidio Perez. De jobbet jo tidligere med rusmissbrukere. Abeidet ble stanset pga dårlig økonomi. Nå lever de av butikken "Mana".

Det er alltid trivelig å treffes!!

Ovidio

Ut på ettermiddagen dro vi til Vicenta (79 år) og Victor (75 år). Vicenta arbeidet både på klinikken og på skolen, og Victor stelte hagen i mange år.

Disse vennene lever enkelt, men virket likevel fornøyd med tilværelsen. Mange minner fra tidligere år ble tatt fram.

Vicenta har en hage med mange salgs planter som blomstret.

Vicenta og Brit-Lajla

 

Victor med sin terrere

Tilbake til menyen

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com