STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

ASUNCION

  Paraguay-tur oktober - November 2018

I disse 5 ukene var vi flere ganger tilbake i Asuncion. Vi bodd på det mennonitiske gjestgiveriet "Hogar Menonita". Vi har bodd her mange ganger. Det er greie rom, rent, god bonde-frokost...fin hage, vakt hele døgnet...og billig, til tross for at det ligger i Asuncion sentrum. Det store flertallet som bor her, er menonitersom kommer fra mange steder rundt i landet. De fleste som er her, snakker plattdeutsch eller spansk.

Det er omkring 100.000 menonitter i Paraguay. De er dyktige og framgangsrike jordbrukere.

Det er trivelig å gå på byen. Ofte tar vi oss en kaffe, eller middag på ett av de mange spisestedene. Maten er velsmakende.

Men sentrum er ganske nedslitt pga dårlig vedlikehold. Mange av byggene er fra siste del av 1800-tallet. En ny og moderne bydel vokser opp i østlige / nord-østlige del av byen.

I selve kommunen er det ca 600.000 innbyggere, mens det i "Stor-Asuncion" (Asuncion + mange mindre byer) er det mellom 2.000.000 og 3.000.000 innbyggere.

 

 

 

  Tilbake til menyen

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com