STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

På besøk i Curuguaty - Fortuna

  Paraguay-tur oktober - November 2018

Den 29. oktober dro vi til Curuguaty. Dette er en ganske ny by, som ligger ca 7 km fra Fortuna indianer-koloni. Vi tok inn på et lite hotell hos Elsa og Chacho - bildet under (Elsa vokste opp hos Anna Strømsrud, og Chacho har bygd mange av kirkene og skolene i misjonen).

Chachos_hotell.jpg

I byen er det flere pinsemenigheter. Vi besøkte pastor Brigido Enciso i Filadelfia. De hadde forberedt en deilig middag (høns), og her ser du oss:

Enciso.jpg

Hos Grigido

 

Felicia og Antonio.jpg

 

Jeg traff  Felicia og Antonio på byen. De er fra Itanarami (et stykke nordover). Hun er lærer, han er frisør. De har ansvaret for menigheten på stedet.

 

Anna Strømsrud begynte i dette området i 1982 (se http://www.pymisjon.com/Guarani/anna_1983.htm ). På denne siden finner du mye informasjon om utviklingen i arbeidet.

Arbeidet ble etter hvert ganske omfattende, og i dag er det over 25 møtesteder (med og uten lokale) og mange skoler.

Arbeidet ble gradvis nasjonalisert, og i dag bidrar vi bare til reise-støtte til to pastorer, samt desentralisert bibelskole i indianerkirken (Fortuna).

2018-kirken i Fortuna.jpg

Kirken i Fortuna

 

Margarita og Sergio-2.jpg

På besøk hos pastor-paret Margarita og Sergio

Margarita gjør en stor jobb blant barn og kvinner, mens Sergio er pastor i menigheten i indianerkolonien "1. marzo". Sergio er lærer, og er skolestyrer for skolen i Fortuna. Der er det over 400 barn.

 

På veg fra Chore til Curuguaty

 

 

 Rundtur i Curuguaty

 

  Tilbake til menyen

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com