STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

 

Paraguay-nytt desember 2019

 

 

Innsettelse av medarbeidere

 

 

Å ha gode pg trofaste medarbeidere, er viktig, uansett hvor man er. Her blir 4 menn og 4 kvinner innsatt i tjeneste i menigheten i Fortuna. Noen er lærere i grunnskolen, andre er bønder eller husmor. Men det er folk som  har vært troende i mange år.

Avslutning på Den videregående skolen i Tekoha Pora.

Skolen ble innviet i 2017, og fra 2009 har de økonomiske midler kommet fra Den Paraguayske Stat. Hver år er det omkring 15 - 20 studenter som avslutter studiet her. Noen kommer seg videre i høyere utdanning. Flertallet er indianere.

Her kan du se fra avslutnings-festen:

 

Universitets-utdannelse

En hyggellig hendelse var avslutning av lege-utdannelsen for Diego Ariel Ojeda Perez. Han er en flott, troende ungdom, sønn av Ovidio Perez som døde i oktober. Diego Ariel har fått mye økonomisk støtte fra "Sueños" som Gunvor og Ingvald Skretting administrerer (se HER!).

HER KAN DU SE FLERE BILDER:

 

 

 

Avslutning på Bibelskolen

 

 

Ettersom kurset er i moduler, så kan 1. års og 2. års elever være sammen. Men det er usikkert om vi kan fortsette neste år....

Disse kursene er svært viktige for indianermenighten.

Leir

 

Det er nesten alltid en leir når barna har fri fra skolen (juli og desember). Nesten alle lærerne på leirene er også lærere i folkeskolen, så de har god trening til dette. Årets tema er "Ven a Jesus" - "Kom til Jesus"

Kampanjer

Lederne i kirken reiser endel på utpostene. Ofte gjøres dette sammen med en lokal organisasjon. De viser "Jesus-film", har mye frisk sang og forkynnelse.

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com