STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Corona-viruset i Paraguay

Larvik 21. mars 2020

Corona-viruset  nådde Paraguay litt etter Norge. Det gjorde at alle grenseoverganger ble stengt, og det ble generell nedstenging av landet. Det er portforbud mellom kl 20.00 0g 04.00.

Det fortelles av presidenten i Brasil, Jair Bolsonaro ringte Paraguays president, og sier at han ikke liker stengingen av grensen til Brasil. Mario Abdo Benitez svarer at " dette er mitt land og mitt folk, og om du liker det eller ei, bestemmelsen er tatt for å beskytte mitt land og mitt folk".

 

President Mario Abdo Benìtez taler til folket den 20. mars 2020:

 

KLIKK på BILDET for å høre president Mario Abdo Benìtez

 

Oversettelse: Jeg tror på Gud og Hans kraft og barmhjertighet. Og det er nå vi som mest lengter etter Hans nærvær i våre liv. Ordet sier: vær ikke redd, for jeg er med deg! Vær ikke redd, for jeg er din Gud! Jeg gir styrke, og jeg hjelper deg! Og jeg opprettholder deg med min seierrike hand! Slik sier Gud! Og jeg tror ham! Og jeg tror Ham, at Han med sin nåde vil gi oss seier! HOLD DEG HJEMME!

Se talen HER (Facebook)!!

Se HELE talen her!

Når vi har  mere informasjon, blir dette oppdatert.

Brev fra Kjellaug Palma Sjølund den 17. mars >> KLIKK!!

Corona-viruset truer også indianerne, og her kan vi høre indianer-evangelisten Margareta:

 

Hun skriver: Guds fred. Vi ber om forbønn for alle vennene, og Paraguay. Vi er nå i en svært vanskelig situasjon, og folk er svært redde for denne sykdommen som heter corona virus. Takk til Gud, at det ikke er så mange som er smittet enda, men frykten og økonomiske behov rammer oss. For alle i lanndet gjelder å være i hjemmene, og det er ingen aktivitet de neste 15 dagene. Det er svært dramatisk. Be for oss. også vi ber for dere.

I går lastet jeg inn et vitnesbyrd i Youtube, som heter "Jesús nerenoi" - "Jesus kaller på deg", som dere som skjønner guarani, kan se. Internett blir mye brukt her, så i sine hus kan de se dette.

 

Vi vil gjerne dele med dere det som skjer her, og føler med litt lettet. Jeg er sikker i Kristus, men min bekymring et folket mitt, både de som er svake i troen, og alle som enda ikke kjenner Herren

 

Og Herrens Ord oppfylles. Vi mangler bare støtene i trompeten.

 

Ønsker dere velsignelse, og hilser....

 

 

 

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com