STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Årsrapport 2020 fra indianer-kirken.

 

 

Pastor Ignacio Portillo

 

Indianer-kolonien 1. Marzo 2021

 

Påvegne av, og som representant for Iglesia evangelica Filadlefia Indigena, med juridisk person nr 215 / 98, med hovedkontor i Fortuna-kolonien, Curuguaty - Paraguay

 

Som representant for Iglesia evangelica Filadlefia Indigena, og som leder for forsamlingen, vil jeg informere alle kirker i Norge som alltid støtter oss, tiltross for det uberegnelige virus som farer i gjennom hele verden. Arbeiderne i indianer-kirken stopper ikke arbeidet, med respekt for myndighetene, og med forsiktighet, for å spre evangeliet om vår Herre Jesus Kristus i vår regios.

Vi har døpt omkring 50 stykker. Det har vært bryllupp på forskjellige steder, og arbeidet for Herren vokser hos både indianerne og ikke-indianere.

Dette året har vi inkluder flere arbeids-steder, og vi har fått utposter til og med i hovedstaden. Det er en tilfredstillelse for våre arbeidere å gjøre arbeidet med mye dedikasjon for vår Herre. Derfor takker vi for deres bønner og også for deres økonomiske støtte for å styrke tjenesten. Det er riktig å holde fram at den åndelige familien som misjonærene har startet opp, fortsetter å vokse, mer og mer.

Dette året har vi igjen årsmøte i hoved-kirken i Fortuna, med informasjon den 12., 13., 14. februar, med deltagelse av to delegater fra hver utpost, for å oppdatere dokumentene som staten krever for de evangeliske institusjonene. Med dette motiv, søker vi om økonomisk hjelp for å dekke utgiftene til mat og reise for å ordne de årlige dokumentene for menigheten., og spør om det er mulig med en sum på GS 2.000.000 ( NOK 2.600). Vi vil bli svært takknelig for deres samarbeid med indianer-kirken.

Vi takker så mye, og benytter anledningen for å ønske dere framgang i deres arbeid, og må Gud velsigne rikt!

 

Årsrapport fra indianer-kirken - spansk versjon

 

 

.

 

 

Møte i skogen

 

 

Møte utenfor kirken

 

 

Forsamlingen

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com