STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Informasjon fra Indianerkirken i Paraguay april 2023

 

 

 

Bibelskole-studentene 2023 (andre-året)

 

Første helgen i april ble Bibelskolen startet opp igjen. Vi var lenge usikker på om vi kunne starte opp på grunn av manglende finansiering. Generøse gaver fra menigheter og private, gjorde dette mulig, noe vi er svært takknemlige for! Vi mangler finansiering av de siste 4 månedene av dette skole-året.

Vi anser at Bibel- og leder-opplæring er noe av det viktigste vi kan bidra med. Skolen i Indianer-kirken («Iglesia Evangelica Filadelfia Indigena»), er en underavdeling av Bibelskolen ITF / Instituto Teologico Filadelfia i Villa Elisa (nær Asuncion). Skolen er godkjent av Skole og Kultur-departementet, og det gjør at dette gir mulighet til å arbeide i menigheter eller i skolen. Bibelskolen ITF er et samarbeids-prosjekt mellom de tre Filadelfia-menighetene med sete i Asuncion, Ypacarai og Encarnacion (resultar av norsk, svensk og dansk misjon). Skolen har bibelkurs både på skolens senter i Villa Elisa, samt i desentraliserte skoler rundt omkring.

Menigheten har mistet to ungdommer, en kvinne og en mann. Jenta var på tur til Villa Ygatemi for å delta på et møte der. Hun ble overfalt og drept, og frastjålet mopeden hun brukte. Mannen ble også drept på vegen, og frastjålet det han hadde. Beklageligvis er det mye kriminalitet rundt omkring.

Alikevel går evangeliet fram, riktignok med små skritt, men fremover. På bildet nedenfor er det en eldre kar som lot seg døpe.

KLIKK på bildet for å se og høre typisk menighetssang.

Med ønske om en god påske. Rudolf Leif Larsen

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com