STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Korsets Seier 7. desember 1984

 

Innvielse av nytt lokale I Bella Vista, Paraguay

 

 

16. september var en gledens dag for vennene i Beila Vista. Det er ikke så mange her, men nå har de fått et fint utgangspunkt for den videre virksomhet i byen. Takket være hjelp fra en bror i Norge ble dette lokalbygget gjort mulig.

Bergljot og Olav Norheim har stått for byggingen, og de har ikke spart seg, på tross av at de ikke er ungdommer lenger. De har gjort en kjempeinnsats i den korte tiden de har vært her denne gang. 

På innvielsesdagen var det ventet flere besøk, fra misjonærer og nasjonale medarbeidere, men været satte dessverre en stopper

 

 

for det. Her fra Yby-Yau reiste vi med to biler.

I møtet var det først hilsener av flere venner fra YbyYau. Deretter kom Anne Lise Jorud og Bergljot Norheim med hilsener. Ole J. Jorud talte fra Matt. 28,16 og Hebr. 13,8 og l. Kor. 3,11. Til slutt talte Olav Norheim og sa at det gjelder å arbeide mens det er dag. Han takket vennene for samarbeidet og ønsket Guds velsignelse over fortsatt virke i Beila Visla. Etter møtet var det stelt i stand «asado», kjøtt stekt på spidd, og alle kunne spise så mye de orket. Det var en gledens dag for oss alle, og for Bergljot måtte det være helt spesielle følelser til stede, da det var hit til Beila Vista hun første gang kom til Paraguay for mer enn 30 år siden.

 

Ole Johs. Jorud  

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com