STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

KS 30.november 1957:

Vel framme i Paraguay

 

Elskede misjonsvenner, Jesu fred!

 

Aller først vil jeg få lov å si et hjertelig takk til dere alle venner som jeg traff under mitt besøk i Norge. Jeg hadde en riktig fin reise med M/S Berg­land. Den varte nesten en måned. Vi var innom Las Palmas og flere havner i Brasil før jeg gikk i land i Santos.

Søster Lorentze Thorkildsen møtte meg ved båten, og det var oppmunt­rende å få treffe henne. Jeg var hos henne en uke,  og var med på feltet.

Det var interessant å se hva Gud har gjort i de siste år, og ikke minst i Braganza. Ja, Guds sak går fram i hele Brasil.

Etter en ukes tid startet jeg ferden opp til den paraguayske grense med jernbane. Den varte i tre dager, og i Pedro Juan Caballero traff jeg søst­rene Ruth Kjellås og Gunvor Johansen, som hadde kommet dit en uke før meg for å bli med meg til Paraguay. Det var en gjensidig glede å få møtes.

Vi har nå alt ordnet med papirer fra myndighetene i Paraguay, så vi reiser nå en av de nærmeste dagene

7—8 mil inn i landet, for å oppta arbeid blant indianerstammen Guarani. Gud har ordnet alt på en underfull måte, og jeg er usigelig glad for å få reise opp til den stammen som i mange år har ligget tungt på mitt hjerte. Be for oss at alt må lykkes, og mange indianere må få finne veien til Gud.

Hjertelig hilsen til dere venner hjemme i Trysil og ellers rundt om i vårt land.   

 

Bergljot Nordmoen,

 

Mision Indigena, Tranquerita, Bela Vista, Matto Grosso, Brasil, S. A.

NB. Vi bor altså i landet Paraguay, nåen grannet bedre postforbindelse har vi vår adresse i Brasil.

Samme adresse har altså søstrene Ruth Kjellås og Gunvor Lilly Johansen

 

 

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com