STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

   

Korsets Seier 24. April 2004 

 

Inger-Johanne Bjørnevoll fyllte 60 år

 

Mamma, svigermor og bestemor, Inger-Johanne Bjørnevoll fyllte 60 år den 26. mars. Inger-Johanne er den beste mamma/svigermor/ bestemor vi kunne fått.

Hun har stått på for oss i alle år for at vi skal lykkes med det vi r setter oss fore, vi har skjønt at vi er i tankene hennes uansett hvor stor avstand det er mellom oss. Det har nok vært mange tunge tider opp igjennom årene, men mamma har alltid sagt og trodd at Gud er med midt i stormen. Og når Han er med, ja, da kan en få hvile selv midt i stormen! Opp igjennom årene har mamma hjulpet mange mennesker. Vi vet at hun vil få se igjen mange av dem i himmelen. Det er sjelden mamma sier nei til noen. Spesi- elt ikke de som er fattige og har tynne bein og triste øyne! Barna har alltid vært mammas hjerte nær. Hun har alltid vært engasjert i søndagskole-arbeidet og også i å lære opp søndagskolelærere.

I det siste har også mamma fått strekke ut en hånd til kvinner som har opplevd overgrep, og vi er stolte av mamma som har stått på for disse kvinnene som ingen andre har brydd seg om å hjelpe. Hun har aldri latt noen som kommer til henne for å få hjelp,snu i dø- ren med uforettet sak. På en  eller annen måte så prøver hun å hjelpe. Og det er nok det som gjør at vi og mange

 

andre er så glad i henne. Når vi er i Paraguay sammen med henne, så er det så tydelig at hun er elsket!

Mange klemmer og susser faller på mamma og alle oss som er med, for vi er jo barna til «hermana» Juanna. Det er ikke fritt for at vi blir litt stolte over den plassen og innpass mamma har fått i paraguayernes liv. Vi forstår at det arbeid som hun og pappa står i, er stort og vi er stolte av dem begge.

Mamma er unik, og vi elsker henne så høyt! Vi er stolte og glade for at nettopp hun ble mammaen vår, og vi tak- ker Gud for det!. Hun har også en høy stjerne hos barnabarna som spesielt setter pris på den gode maten hennes og at hun leser høyt for dem. De gleder seg enormt til hver gang bestemor og bestefar kommer hjem til Norge på ferie, og de feller noen tårer når de er reiser ut igjen til Paraguay. Som svigermor har du også åpnet ditt hjerte, hjem og familie, og du viser at du er glad i oss. Det er ikke vanskelig å se at du har et hjerte for mennesker, med og uten skavanker! Vi håper du hadde en riktig fin dag og vi gleder oss til å feire deg og dagen din i sommer når du kommer hjem.

Hilsen barn, svigerbarn og barnebarn.

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com