STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

 Gunvor og Josef Iversen var i Concepcion, og forteller her fra den tiden:

  Vekkelsestider

 

 Dere fikk også oppleve en mektig vekkelse i Paraguay?

- Ja, da vi reiste ut til vår andre pierode, ble vi etter kort tid i Caacupe kalt til Conception. Der hadde de gjeld i arbeidet, og eneste utvei var å selge møblementet vårt og flytte inn med familie på fem på et lite rom.

Conception var et hardt virkefelt, og den eneste veien vi hadde å gå, var bønne veien. Et helt år hadde vi bønnemøter hver eneste kveld. Da kom vekkelsen, på en helt annen måte enn vi hadde tenkt.

Det var kommet to evangelister fra Puerto Rico til landet, og de ville holde møteserie i Conception. Det ble imidlertid til at vår evangelist skrev et brev hvor han skrev: «De har ikke bestemt seg for å holde kampanjen.» Da telegrammet kom fram var det skjedd en liten forandring med ett ord, slik at setningen ble: «Dere må for all del ikke la være å komme.»

 

 Så ble det kampanje, og jeg visste at det var Guds vilje. Vi leide en stor stadion, og fikk tid på den lokale radiostasjonen. Den første møtekvelden var det som om Satan var løs. Høyttaleranlegget gikk i stykker, og folkemassen var helt uregjerlig. Men plutselig senket Guds Ånd seg over oss, og Gud gjorde store ting. Hele byen merket Herrens nærvær, og mange ble frelst. Ute på landet virket denne vekkelsen til at 100 nye ble døpt til Kristus. I byen og distriktet for øvrig ble det en merkbar forandring. Vi hadde opp til 1000 mennesker på møtene. Etter møteserien kom folk hele dagen til lokalet for å bli bedt for og møte Jesus. Jeg har aldri tidligere opplevd noe liknende.

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com