STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

 Korsets Seier, mars 1989

 

IBRA i Paraguay:

 

Mennesker ber om frelse gjennom radioarbeid

 

Eva og Candido Figueredo

 

Det er torsdag kl. 9.30 på radio «21.15» i Pedro Juan Caballero, og følgende beskjed høres: «... og kl. 10 sendes programmet «Evangeliet til verden». Da går vårt program på luften, som varer en halv time, med musikk, reportasjer, nyheter og hele evangeliets bredde. Radioen er et av de medier som er mest effektiv for å nå ut med Guds ord her i Paraguay, og selv om familien er fattig har de alltid en liten radio, og gjennom denne når budskapet om håpet ut, om et nytt liv i Kristus Jesus.

Når vi ser tilbake på 1988 kan vi ikke si annet enn ære være Gud! Gjennom hele året har vi hatt en enorm respons fra våre lyttere, paraguyere. Vi er ikke et skrivende folk, men likevel, i 1988 har vi mottatt 97 brev, og gjennom en god kontakt med Bibelselskapet i Paraguay har vi delt ut gratis et stort antall nytestamenter. Gjennom dette programmet har vi besøkt mange mennesker som tørster etter Guds ord.

Et av brevene fra våre lyttere gav oss en kraftig støkk. Denne kvinnen skrev: «Pastor, vær så snill, jeg trenger Guds hjelp.» Jeg, sammen med Carlos, en bror som hjelper til i radioarbeidet, besøkte denne kvinnen. Vi kom til hennes hus, og det var en fattig familie.

 

Hun tok imot oss og fortalte om sine smerter, et liv ødelagt av synden, et liv uten håp. Men da alt håp var ute, lyttet hun på radioen, på vårt program, og hun hørte et personlig vitnesbyrd av en kjent latin-amerikansk skuespiller, som en gang holdt på å ta sitt liv.

Så møtte hun Jesus, og svaret på sine spørsmål. Denne Jesus interesserte henne. Hun hadde behov for ham, og denne nøden gjorde at hun skrev. Vi bad med henne, vi talte om Kristus for henne, og Guds fred fylte dette enkle hjemmet. 

Derfra drog vi til et annet hjem, helt forskjellig fra det første. Et luksuriøst sted, en leges hjem. Hans kone hadde hørt på vår sending. Hun kjente seg skyldbetynget. og skrev og ringte til oss, og hun ville vi skulle besøke henne. Også i dette hjemmet forkynte vi Jesus, om hans store kraft og om hans kjærlighet til alle syndere. Ja, det er verdt å arbeide for Jesus, og radioen har ingen grenser. Vi når folk i byene og indianere i skogene med budskapet om Jesus.

Men hvert radioprogram koster penger, og derfor er vi takknemlige til Gud for den store støtten vi mottar fra IBRA Radio. Vår takk går til alle dere som støtter radioarbeidet her i Paraguay. Nå har vi enda større muligheter i Nord-Paraguay. fordi radiosjefen har tilbudt oss å kjøpe programmer som skal sendes på FM, som før var helt stengt for oss. Be for radioarbeidet i Paraguay og be for oss. 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com