STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Korsets Seier 16. April 2004

 

Lars Førland fyller 70 år 

 

  Den 29.januar fyller vår far Lars Meling Førland 70 år. I den anledning vil vi, barn, svigerbarn og barnebarn, gratulere deg og hylle deg. Vi synes det er utrolig at du nå runder 70 du bærer i sannhet din alder svært godt!!

Selv om du ble født i Haugesund i de harde trettiåra, er det på helt andre breddegrader du har tilbrakt mesteparten av ditt liv. Allerede i 1961 reiste du for første gang med din kone Jorunn til Brasil som misjonær - og siden har det blitt over 40 års misjonstjeneste på dette kontinentet, hovedsakelig i Paraguay. Det ble barnehjem, menighetsbygging og undervisning i tillegg til en mengde praktiske og administrative oppgaver.

 Vi kunne skrevet en lang artikkel om alt det du har vært med på gjennom livet, men for oss i familien er det den du er som har vært og er viktigst. Du er et eksempel for oss når det gjelder tjenesteglede, redelighet, og karakter. Du

 

 

har et åpent og ungdommelig sinn og lar deg ikke stivne til, men har evnen til å fornye deg. Du er også et eksempel som en trofast ektemann både i gode og onde dager. Selv når du fikk kreft for noen år tilbake, klarte du hele tiden, ved Guds hjelp, å bevare en positiv holdning til livet og framtiden og ikke minst din helt spesielle humoristiske sans! Og kanskje det viktigste av alt: Vi har aldri tvilt på din ubetingede kjærlighet til oss og gjennom den har vi også kunnet forstå Guds farskj ærlighet til sine barn.

Gratulerer med dagen ! Vi ønsker at du får mange virksomme år fortsatt, og hele familien din, alle vi tre barn og svigerbarn og ni barnebarn (+1 i himmelen), vil gjerne få sagt det gjennom disse ordene: Vi er glade i deg!!

Barn, svigerbarn og barnebarn.

PS. Jubilanten kan nås på følgende e-mailadresse:
ainafa@highway.com.py

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com