STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Gerda Aardalen

 

Mitt vitnesbyrd:

 

Da sa han til sine disipler: Høsten er stor, men arbeiderne få; be derfor høstens Herre at han vil drive arbeidere ut fil sin høst!» (Matt. 9, 37—38.)

 

Disse ordene som Jesus engang sa til sine disipler, har stadig lydt for meg del siste halve året Jesus sier at vi skal be høstens Herre drive arbeidere ut på høstmarkene. Skal vi kunne be denne bønnen av et oppriktig hjerte, må vi selv være villige til å bli drevet ut hvis Jesus kaller nettopp deg og meg til å gå.

Det er en sann glede for meg at Herren har lagt kallet ned i mitt hjerte, ja, jeg kan si at det er nåde over nåde. Vel føler jeg meg skrøpelig og uduelig på mer enn en måte, men hvor stort det er at en kan få gå til Jesus med alle ting og hente den kraft og styrke hos ham som en alltid er i behov av enten en er her hjemme eller ute på misjons-imarken.

Så langt tilbake som jeg kan huske, har jeg hatt lengsel etter å dra ut til hedningene. Min mor har selv fortalt meg at hun la meg på Herrens alter før jeg ble født, så jeg kan si at jeg er født imed misjonskall. Det er kansfkje årsaken til at jeg aldri har kjempet med dette å bli villig til å gå. All ære til Jesus!

Det er også med tanke på arbeidet på misjonsmarken jeg har tatt min praktiske utdannelse. Jeg er takknemlig til Gud for det jeg har fått lære og håper og tror at en ved praktisk innsats også kan være med å føre sjeler til Jesus.

Jeg har hatt den store forrett å vokse opp i et kristent hjem, og jeg vet heller ikke hva det vil si å være ute i synden og verden. Det er stort å være bevart hos Jesus. Hans godhet er så stor mot meg, så det er med glede jeg reiser ut til Brasil for å være med å .avhjelpe den åndelige og sosiale nøden der. Be for meg og for Brasil!

Med søsterhilsen

Gerda Lillian Aardalen.

 

 ANBEFALING

Det er med oppriktig glede at vi anbefaler str. Gerda Lillian Aardalen til lesernes forbønn og støtte, når hun nå offentliggjør sitt misjonskall i Korsets Seiers spalter.

Str. Gerda Aardalen er vokst opp i et gudfryktig «leserhjem». Hennes far, Hjalmar Aardalen, har virket til stor velsignelse som pinsepredikant i de forskjellige deler av Telemark og ellers i landete. Hennes mor, Seena Aardaien som døde i 1954, hadde India særskilt lagt på sitt hjerte. I en årrekke samlet hun inn betydelige midler til misjonen der og underholdt selv en innfødt evangelist på feltet

Med takk til Gud ser vi nå at str.,. Gerda vil ta arven opp og gå aktivt inn i misjonens tjeneste. Hun har med stor iver og helhjertethet utdannet seg for gjerningen.. Hun har tatt eksamen som  sykepleierske og jordmor. Dessuten har hun oppholdt ca syv måneder i England, vesentlig for språkets skyld. Hennes hall er stadfestet i menigheten.

Det er Brasil, feltet med de skrikende behov og enorme muligheter, str. Aardalen kjenner dragelse

Menigheten Betania, Notodden, som str. Aardalen tilhører, makter dessverre ikke alene å stå ansvarlig for lienne, da vi fra før står ansvarlig for misj. Karl Eriksen m. familie i Belgisk Kongo.

Str. Aardalen må ut så snart som mulig. Men vi trenger støttegrupper for å kunne sende henne ut. Hvem vil hjelpe?

Med disse ord anbefaler vi vår søster på det hjerteligste. Hun kommer til å virke med evangeliet, særlig i Telemark, mens hennes utsendelse forberedes. Ta vel imot henne.

Notodden Pinsemenighet,

Tore Helge Rem, forstander. 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com