STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

KORSETS  SEIER 7.juli 1956

Gunvor til Paraguay 

 

    Når jeg nå skal skrive litt om mitt  kall ut til indianerne, må jeg  prise  Herren for Hans underfulle nåde mot meg, at jeg er vokset opp i et troende  hjem, hvor  jeg tidlig lærte å  elske  Jesus.

   Og allerede som et barn var det en bønn i mitt hjerte om å få tjene Ham som  misjonær  når jeg ble stor. Jeg krøp ofte opp i en  stor stol vi har hjemme, og der ba og  ofret jeg mitt liv til Jesus, men jeg fikk siden vite at jeg  allerede fra fødselen av var ofret til Herren.   

Skoletiden gikk, og løftene jeg ga som barn, kom mer  på avstand, men Herren glemte det ikke.

Hedningenes nød lå fremdeles på mitt  hjerte, men jeg syntes at  alle andre passet så mye bedre til misjonen. Som så mange har gjort, unndro jeg meg, for jeg så på min egen ringhet og udugelighet. Men Gud være takk og lov, den dagen kom da jeg fikk si «ja» til Ham om å gå ut til indianerne, og ved Hans nåde fikk jeg si: «Du skal eie meg helt, og kan du bruke meg på misjonsmarken, så vil jeg gå,» og Han har ved sin store nåde stadfestet mitt kall mange ganger og på mange måter. Min  bønn er at Han    få lede meg helt som Han vil, slik at Han kan utruste meg for gjerningen. Mitt hjerte brenner for indianerne, men ikke bare for dem, men for alle som lever uten Gud  og uten håp.    

 

 ”Det er jo ingen forskjell på jøde og greker; de har alle den samme Herre, som  er rik nok for alle som påkaller ham; for hver den som påkaller Herrens navn skal bli frelst.    Hvorledes kan de da  påkalle den som de ikke tror på? og hvorledes kan de tro der de ikke har hørt? og hvorledes kan de høre uten at det er noen som forkynner?”
La oss haste på åkeren ut!                

Gunvor  Johansen.

 

Anbefaling.

    Gunvor Johansen tilhører Filadelfia-menigheten,  Sarpsborg, som  også  er hennes    utsender-menighet.   Søster Gunvor  har  levet med Jesus helt fra hun  var barn, og tidlig kom hun med i menighetsarbeidet  som  lærerinne i søndagsskolen og  ellers i menighetens andre virkegrener. I alt har hun vist seg som  en  ivrig, helhjertet og gudfryktig sjel. Ved sin rene og hellige ferd har hun vunnet  hele menighetens tillit. Vi gir henne vår beste  anbefaling.    I  skrivende  stund  reiser søster Gunvor  rundt og  besøker de forskjellige menigheter for avskjedsmøter, da det er mulig  at hun  allerede i høst reiser ut  til Sør-Amerika,  nærmere bestemt Paraguay.    Hennes  kasserer er: Marie Hiorthøy, Kirkegt. 2, Sarpsborg.     Harry Johannessen, forstander,     Sigurd Gretland, eldste, R. Gyllensten, eldste.

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com