STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Tilbake til Iversens hovedside                                          

Tilbake til Ruths hovedside

 

  Korsets Seier april 1957

Framme i Sør-Amerika

  Ruth Kjellås og Gunvor Johansen

 

 

Vi ville så gjerne sende en liten hilsen gjennom Korsets Seier til alle de kjære vennene hjemme rundt om kring i hele Norges land. Nå er det allerede snart 4 mndr. siden vi reiste fra Norge, og ved Guds nåde kan vi si at vi har det bare bra. Reisen over med M/S «Bergland» gikk godt, uten uvær av noe slag, ja, til og med  den beryktede Biskaiabukta lå så speilblank og fin, så en kunne nesten tro at en var på en norsk innsjø.

Etter om lag 3 ukers tid kom vi til Santos, hvor vi gikk fra borde. Flere av misjonærene hadde møtt opp på kaia, så vi fikk en strålende og for oss uforglemmelig mottagelse.

Den første tiden bodde vi hos L. Thorkildsen, men for om lag l mnd. siden reiste vi hit opp til Saõ Jeronimo, som ligger i staten Parana. Her har vi indianerne like innpå oss, og det var en beveget stund for oss første gang vi

 

sto ansikt til ansikt med en av dette folket, som vi av Gud er kalt til for å forkynne evangeliets frelsende budskap. Foreløpig har vi jo hatt nok med å studere språket, men vi lengter etter å komme ut i fullt arbeid for ham. Det er ingen som helst virksomhet blant den øvrige befolkningen heller, så her er det arbeidsmark nok.  Husk oss i bønn, kjære venner, og glem heller ikke alle de stakkars, for trengte indianerne som lever dypt inne i de store skogene. De er ikke mer aktet på enn hunder, men Jesus elsker også dem, han døde også for dem.

«Vi venter på lys, og se, det er mørke, vi venter på bare solskinn, og i dypeste natt må vi ferdes.»

  Mange hilsener fra  Ruth Kjellås og Gunvor Johansen.  Saõ Jeronimo da Serra, .  Parana, Brasil. 

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com