STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Korsets Seier februar 1996

 

Gunvor Westgård fyller 60 år

 

 Gunvor Westgård, vår kjære  misjo nær, fyller 60 år 24. februar 1996. Vi sender henne våre var meste  tanker og hilsener på den store dagen. Er sikker på at hun får mange gode ønsker fra venner i syd og nord. Hun er født og oppvokst på en fjell gård i Øversjødalen, utdannet sykepleier og jordmor.

Gunvor reiste ut som misjonær til sin første periode i Paraguay i 1969. Hun har vun net indianernes tillit, og vi tror kjærligheten har vært gjensidig.

Landet har 70% analfabeter, nasjonalspråket er spansk, men mange snakker guarani. Det nye testamente er også oversatt til guarani. I den sosiale utviklingen er landet på vei oppover.

Møter på kvelden blir holdt i lys av petromax og parafinlamper. På møter og i undervisning av menigheten blir det ofte brukt flanellograf, det er den mest forståelige måte å forkynne evangeliet på. Gunvor har fortalt hvordan hun har dratt fra hytte til hytte på sykebesøk for å lindre nød og smerte. Vi kan vel  ikke sette oss inn i en misjonærs arbeidsdag.

 

Det er Guds kjær lighet til folket som hjelper og holder en misjonær ved mot, og ikke minst venners forbønn.

Gunvor Westgård har vært ute i fem perioder. Sist hun kom hjem var i 1994. Vi forstår at hun fremdeles har sitt hjerte hos indianerne, og hennes hjer tebønn er at mange der ut må bli vunnet for Jesus. Hun har opplevd hva lange og dårlige veier er, med opptil 22 mil til lege. Når en ny verdensborger kom måtte Gunvor trå til. Ja, hun har til tider måttet erstat te både lege og tannlege. I det hele tatt har hun lagt ned et stort sosialt og kristent arbeid i Paraguay. Gunvor Westgård arbeider nå på Røros helsesen ter, og er aktivt med i menig heten. Våre tanker går til deg i dag. Vi gratulerer hjertelig med dagen, og ønsker deg Guds rike velsignelse over liv og vir ke!

 

Dine venner i menigheten

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com