STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Fra Troens Bevis 26.05.03

 

Aktive arbeidere i Paraguay

Helge Flatøy
 

- Ringvirkningene av det IEMs evangelister gjør i Paraguay er rimelig store, rapporterer Helge Flatøy, som nylig har vendt hjem fra Paraguay etter 4 års tjeneste i landet.

 

- De reiser til områder der det ikke er kirker, for så å plante der. Blant annet har den Troens Bevis-støttede evangelisten Oscar Pea bygget opp enforsamling i Paraguay fra en gruppe mennesker som pleide å møtes hos ham privat, til en menighet som nå underholder sin egen pastor. Han jobber hele tiden med å disippelgjøre nye troende, så han kan gå videre og danne større forsamlinger hele tiden, forteller Helge Flatøy.

Vår lokal medarbeider Oscar i ferd med å bygge opp forsamlingslokale

 

Han har konkret jobbet sammen med to av de syv innfødte evangelistene i landet, og jobbet i tillegg tett sammen med flere av de som har fått støtte tidligere.  

 

 

Her underviser Oscar om viktigheten av å nå ut til nye steder

 

- Den hjelpen som kommer fra IEM er enormt viktig, da det gir en fattig forsamling mulighet til å sende arbeidere ut til områder som ikke har åndelig virksomhet i et mye større tempo enn de kunne gjort uten. Dette har naturligvis også innvirkning på statusen de kristne får i og med at det blir mer vanlig å forholde seg til andre troende, og ha troende familiemedlemmer og venner

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com