STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Juni 2003

 

Siste hilsen fra Paraguay!

 

 Helge Flatøy

 

Guds fred!

Dette blir den aller siste mailen jeg sender her fra Paraguay. Når denne er sendt kobler jeg fra Internett abonenamget mitt, så leverer nøkkelen til leiligheten, så bærer det rett til flyplassen. Da gjenstår det kun litt 29 timer, så er jeg på Kjevik. Gleder meg til det.

Vel den siste tiden her har jo ting ikke akkurat stått stille. Sender med noen bilder, så dere kan se noen av de tingene som har skjedd de siste 2 ukene.

Først kommer et der de to Nasjonale Pastorene som nå har ansvaret for misjons kontoret her med hver sin nye PC. De fikk noen timer med opplæring før de kunne ta med maskinene hjem. Takker så mye til Pinsemenigheten i Flekkefjord og Filadelfia Kristiansand som gjorde dette mulig, da de betalte her sin PC.  

Det har jo vært en rekke avskjeds fester her, og en av de siste hadde jeg søndag i fengselet. Da ble 16 personer døpt. Så da var de oppe i totalt 555

 

personer som er blitt døpt der. Det er jo fantastisk å få være med på. Dette er nok noe av det jeg kommer til å savne mest her nede. Det er helt fantastisk å få være med å se hva Herren gjør der inne. På bildet får de medlems kort å dåps diplom etter dåpen.

Hadde jo også håpet å få innvie 2 kirker samt et sondags skole lokale før jeg dro, men det fikk vi dessverre ikke tid til. Men de har nå alle fått de materialene de trenger til å gjøre dem fredige. Det er kun å få lagt ferdig gulvet som gjenstår alle 3 stedene.

Er utrolig takknemlig til Herren og alle dere som har gjort det mulig for meg å være her i Paraguay disse årene. Er utrolig takknemlig både for forbønn og økonomisk støtte. Uten dere hadde det ikke vært mulig.

En kort oppsummering av hva jeg har fått se her ute vil bli noe slik som dette:

Jeg her fått se over 2000 søke frelse, flere hundre helbredet, 7 kirker startet og like mange har jeg fått være med å bygge. 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com