STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

   Henny Marie reiser til Paraguay - sept 1979

 

Rom. 10,14: «Hvorledes kan de da påkalle den som de ikke tror på? Og hvorledes kan de tro der de ikke har hørt? Og hvorledes kan de høre uten at det er noen som forkynner?»

Det er med glede og takknemlighet i mitt hjerte jeg nå kan bekjentgjøre mitt kall til misjonens tjeneste. Takknemlig til Herren for at han aktet meg verdig til å gå med det glede budskap.

Gjennom søndagsskolen lærte jeg tidlig Jesus å kjenne, og ble frelst 13 år gammel. Under bønn og bibellesning forstod jeg at Jesus ville noe mer med mitt liv. Kallet til tjeneste kom igjen og igjen. Nøden for de som ikke har hørt evangeliet før ble lagt ned i mitt hjerte. Jeg følte at jeg stod i gjeld. Jeg ble etter hvert stille for Paraguy, men gjemte dette i mitt indre og bad om Herrens ledelse.

Mange bønnekamper ble utkjempet da jeg kjente på min egen udugelighet, og dette å forlate hjem og familie gjorde det vanskelig å bli villig. Men da jeg i tillit til Jesus kunne si: «Se, her er jeg, send meg» da først fikk jeg fred i mitt indre. Freden og gleden over å gjøre Guds vilje, og være i Guds ledelse med mitt liv. Ordene som ble gitt til Moses: «Gå nå du, og jeg vil være med din munn og lære deg hva du skal tale» ble løftet til meg (2. Mos. 4,12).

Min bønn er at jeg i all min tjeneste blant folket i Paraguy, kan få være med å lede dem til Jesus. Jeg er viss på at han som har kalt, vil dyktiggjøre og gi den utrustning som er nødvendig.

Jeg er takknemlig til Herren og menigheten Betania, Notodden, som blir min utsendermenighet, for at jeg om kort tid kan få reise ut med det glade budskap.

Vil be om venners forbønn, da forbønnens makt har stor kraft i sin virkning. Be for Paraguay.

Henny-Marie Rasmussen

Anbefaling

Når vår kjære søster Henny-Marie Rasmussen har bekjentgjort sitt kall til å reise ut på misjonsmarken i Paraguay, er det en glede å gi vår anbefaling. Dette kallet har nok Henny-Marie båret på lenge i sitt hjerte, og hennes kamp vet jo bare Herren om. Hun er en helhjertet og varm kristen som ønsker å være til velsignelse og glelde for andre, er alltid villig der det trenges hjelp, aktiv og målbevisst.

Hun er en søster som alle kommer til å sette stor pris på. Hun har vært med i barnearbeidet og deltatt i møtene, nå hun har hatt anledning til det. Hun har sin utdannelse som sykepleier og jordmor. Hun har gått på Ansgar bibelskole og bibelskolen i Filadelfia, Oslo 1978. Vi er glad for at menigheten Betania, Notodden, har stilt seg som utsendermenighet.

Hvis noen blir minnet om å støtte henne, er menigheten Betania, Notodden, sikkert takknemlig for den hjelp de kan få.

Adressen er: Misjonskasserer Sveinung Helle brekke, Lislehe-radv. 46, 3670 Notodden.

Så vil vi gi Henny-Marie Rasmussen vår beste anbefaling. Og Guds rike velsignelse til den gjerning Herren har kalt henne til.

Pinsemenigheten Sion, Båtsfjord

Henry Johnsen

led.eldste.

 

 

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com