STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Korsets Seier mars 1989

 

IBRA Radio i Paraguay

 

Gunvor og Josef Iversen                                                                                                           

 

Vi her i Villarrica, Paraguay, er meget takknemlige for den mulighet IBRA Radio gir oss til å sende program over Radio Guaira. Vi har sendetid to ganger i uken med 10 minutter hver gang like etter nyhetsopplesningen ved middagstider, og vi regner med at dette er en god sendetid.

Vi har hittil ikke fått noen skriftlige henvendelser, men muntlige har vi fått. F.eks. en dag jeg (Gunvor) står ved porten og kjøper frukt av to fruktselgersker, kommer en for meg ukjent dame forbi og når hun hører stemmen min, stanser hun og sier: «Er det ikke De som taler på radio da og da? Jeg kjenner Dem igjen på stemmen!» Vi hadde en hyggelig samtale og flere ganger senere har vi truffet hverandre på by'n, og da har denne damen alltid vært ivrig etter å få samtale med meg.

 

Et annet eksempel er et sted i Cleto Romero (Villarrica har tre radiostasjoner, men denne vi bruker regnes for å nå ganske langt) ca. 9-10 mil herfra. Der begynte vi arbeid i slutten av 1987, og hadde den første dåp i desember samme år. En av dem som ble døpt har vært spesielt ivrig etter å lytte.

Stedet hans heter Arroyito, Cleto Romero. Sanata Cecilia er et annet sted tilhørende Cleto Romero, og denne bror fikk kontakt med en større familie der. Det har vist seg at disse har hørt vårt program over lengre tid. For en tid siden besøkte vi dem sammen med broren fra Arroyito, og de var alle så spent på hvordan vi så ut (Josef og jeg) da de jo hadde hørt oss så ofte over radioen og nå skulle de endelig få se oss. Vi har nå regelmessige møter på dette stedet, og nylig ble 21 venner døpt der.

Vi takker så hjertelig for hjelpen til å sende evangeliske program. Det er få som ikke har radio her. De har heller radio enn nødvendige møbler!   

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com