STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

 Korsets Seier oktober 1977

Avskjed i Paraguay

 

Josef Iversen

  

Etter tre års virke har familien Bjornevoll nå reist hjem til Norge. Menigheten i Caacupe holdt i den anledning en avskjedshelg for dem søndag 12. oktober 1976.

I søndagsskolen på formiddagen. hvor både voksne og barn kommer, var det  rene julefesten på forskudd. Da Bjørnevolls barn har vært meget flinke til å gå på søndagsskolen, vanket det endog premier. Vi var samlet i en klasse alle sammen, og til slutt ble det servert brus og godterposer. På kvelden møtte mange fram for å ta farvel med våre venner. De kom fra Pitayu, San Lorenzo, Asuncion, Atyra. Også vennene fra Caacupe kom mannssterke.

Etter innledningsord og bønn, ble ordet først gitt til Margarita Müller. som innledningsvis nevnte at vi ikke alltid ser fruktene med en gang av vårt virke, men vi skal til slutt høste. Hun takket Bjørnevolls for hva de hadde vært for henne, særlig da under tiden hennes mann gikk hjem til Jesus.

 

 Mange av vennene i Caacupe takket også familien Bjørncvoll og ønsket dem velkommen tilbake. Søster Visitacion Lezcano o0verrakte gave fra menigheten.

Bjørnevolls takket også. I slutten av møtet ble tre venner døpt til Kristus Jesus. Bjørnevolls har i denne periode fortsatt i det arbeid de startet i sin første periode. nemlig litteratur- og radioarbeidet. I denne periode er også et senter innvidd til formålet. Bjørnevoll har også i påvente av tredjelærer hjulpet til ved den norske skolen, og Inger-Johanne har blant annet tatt hånd om småbarnsklassen i søndagsskolen.

Vi ønsker god tid i hjemlandet og med de nasjonales ord i tankene: Velkommen tilbake! 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com