STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Korsets Seier 1974

NYE MISJONÆRER TIL PARAGUAY 

 

,,Å, hvor stort at Jesus fant meg, lå. så godt å være hans! Hvilen ved  hans omme hjerte overgår all  jordisk sans."

Vi vil si som det heter i sangen: ,,Å, så godt å være hans! " Det er underfullt å være barn av himmelens Gud. Vi vif takke og prise Jesus som frelste oss i unge år, og det er vår lengsel å få være i Guds vilje med vårt liv.

Når  vår vei nå går til Paraguay, er det med visshet om at det er Guds vilje, og at han har lovt å være med alle dager. inntil verdens ende. Foruten ham kan vi intet gjøre.

Kjære venner, vær med og be for Paraguay og for oss, at Guds rike må ha framgang og få makt, også blant dette fattige folket. De er også regnet med i Guds underfulle frelsesplan. Jesus kommer snart.

Deres i Kristus,

Anne Lise og Ole Johs. Jorud.

 

ANBEFALING

Anne Lise og Ole Johs. Jorud som nå gjør kjent sitt kall til Paraguay, tilhører begge Trøgstad pinsemenighet. Denne vil også stå som deres utsendermenighet. Ole Johs. er Trøgstad-gutt og har vokst opp i menigheten, mens Anne Lise kommer fra Porsgrunn. De siste to og et halvtår har de vært menighetens forstanderfolk, og det skulle derfor være unødvendig å si at de har hele menighetens tillit og anbefaling. Vi tror at de begge

 

 

kommer til å bli til velsignelse og hjelp i det store arbeidet som pågår der ute.  

Ved siden av at de vil være med å forkynne evangeliet for indianerne, vil de også rent praktisk bli til stor hjelp, da br. Jorud er utdannet agronom, mens hans hustru er utdannet sykepleier. Vi er glad for å kunne sende slike representanter til misjonsmarken, og vi anbefaler dem til Guds folks forbønner.

For Trøgstad pinsemenighet,

Olav Pettersen   Sigurd Knudsen Eivind Bogø       Aksel Aarstad Jarie Sandneseng     Ole Aarstad

 

Det er en glede for oss at Anne Lise og Ole Johs. Jorud har sagt seg villige til å dra til Paraguay. Vi forstår at dette har ligget på deres hjerte i lang tid. Behovet for deres tjeneste der ute er stort. Vi tror de vil passe godt inn i de oppgaver som venter dem der ute. Vi vet at de har forberedt seg med tanke på misjonsmarken. Vi håper og tror det skal legge seg til rette også med det økonomiske, slik at de så snart som mulig kan komme dit hvor Herren har kalt dem.

I første omgang vil det bli aktuelt for dem å gå til indianer-kolonien Eben-Ezer i Paraguay.

Vi ønsker dem Guds velsignelse, og ber om at misjonsfolket må huske dem i forbønn.

Erling Andreassen,

Formann i arb. u tv. for Sør-Amerika.

Hans Svartdahl,

Misjonssekretær.

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com