STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Caacupe  Paraguay  den   19. desember 2000.

 

Kjære  venner!

 

Lovet være Gud, vår Herre Jesu Kristi Far, som etter sin store miskunn har gjenfødt oss til et levende håp ved Jesu Kristi oppstandelse fra de døde.  
Hilser dere med dette vidunderlige ordet fra 1.Peter 1,3.   Det er godt i disse dager  å ha et håp som er levende og virkelig, og som vi vet holder.
Her i Paraguay går det mot jul som hjemme hos dere.   Varmen kommer mer og mer, og den riktige julestemningen blir det vel dårlig med.  Men budskapet er det samme som alltid, og det er åpning for evangeliet som aldri før i dette landet.
I menigheten i Villa har vi opplevd  en fin tid i det siste.  Kan fortelle at byggmesteren  som har bygd den første skolen  er blitt frelst, sammen med kona og en datter.  Også en dame som er nabo til kirken  har overgitt seg til Gud. Hun har vært en hard motstander i mange år, men kommer nå til møtene og er så lykkelig.    Den 17.des. var det dåp med 7 kandidater, og det ble en velsignet  stund  ved floden, og  det var ekstra hyggelig at det også  var tre indianere fra kolonien Itanarami.

I indianermenigheten er det også framgang, og det er særlig ungdommen som er åpne for evangeliet.   Arbeidet fikk et tilbakeslag  med  vår kjære venn og bror Bonifacio,s tragiske bortgang. En annen familie i menigheten i Villa som hadde vært fraværende  fra møtene og mye syke en tid, døde også på en tragisk måte.  Mannen satte først en sprøyte med plantegift på seg selv, og rett før han døde satte han på kona.  Hun kom på sykehuset men de klarte ikke å redde henne. De etterlot seg 5 mindreårige barn, den minste to år. Vi  vet at Guds rike ikke lar seg stoppe  av forfølgelse og prøvelser, men sannelig er det vanskelig når det står på   

 

 

Skoledirektøren ønsker at den nye skolen som  er bygd i kolonien Ita Poty, og ble innviet den 16. des., skal bære navnet til Bonifacio Sales, og det syns vi er meget hyggelig for menigheten  og  for  hans familie.   

På den ”gamle misjonsstasjonen” Paso Cadena er det også bygget en skole i år, som fam. Byberg hadde ansvaret for.  Da de reiste hjem i oktober falt det i vår lodd å ha et visst ansvar der. Der skal det også være innvielse i  desember.   
Som familie har vi opplevd noen spennende dager i det siste. De aller fleste av dere vet at vi har en adoptivdatter fra  Paraguay. Yvonne og hennes datter Nathalie har vært her ute nå i to måneder, og vi har tatt kontakt med hennes biologiske familie. Det ble en meget hyggelig opplevelse, og mye glede for oss alle. Yvonne har en helbror, og de har fått spesiell god kontakt, og den vil de nok fortsatt ha i årene som kommer.   Ellers har hun fire halvsøsken, som er så kjekke og fine.
Våre tanker går hjem til alle våre venner , utsendermenighet og støttemenigheter i disse dager.  Vi er så takknemlige til dere alle, som gjøre det mulig for oss å være her ute. Noen ganger kan det være tungt og vanskelig, og vi syns vi ikke får gjort noen ting av betydning, og ønsker vi kunne reise hjem straks, men så kommer det nye dager og det lysner igjen.    Takk for at dere står med oss i bønn, og med midler.
Vi ønsker dere alle en riktig fredfull julehøgtid og et rikt velsignet nytt   år, og takker så hjertelig for hva dere har gjort for oss i året som snart er slutt.

Mange varme hilsener fra Anne Lise og Ole Johs

Adr:  Casilla 1890, Asuncion, Paraguay
E-mail: ojorud a quanta.com.py
Tlf: 595 511 3404

  

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com