STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Villa  Ygatimi  Paraguay 8.september—2000

 

Kjære venner !

 

Vi hilser dere med  Filipens. 4:13   Alt makter jeg i Ham som gjør meg sterk---- Det er underfullt at Han som har kalt oss, også gir oss den kraften vi behøver til å utføre  oppdraget Han har gitt os 

Siden forrige brev fra oss, har det skjedd mange ting. Det er ikke plass til å fortelle alt, men skal gi dere noen smakebiter. 

Den 18. juli ble en sorgens dag for oss.  Da ble vår kjære medarbeider, Bonifacio Sales drept på en grusom måte.  Han jobbet i skogen, og det ble derfor sagt at han hadde fått et tre over seg, men det viste seg at han ble drept, sannsynligvis  med øks, for han hadde et 25 cm kutt i hodet.  Dette ble bekreftet av lege, da graven ble åpnet  14 dager etter begravelsen.

Det er mange rykter som går i bygda her, og  flere som er nevnt som mulige gjerningsmenn. Vi håper at drapet blir oppklart.  For hans familie er det  et stort tap. Enken sitter igjen med fire mindreårige barn, og har lite å leve av.

Også for indianermenigheten er det et uerstattelig tap.  Han var formann i styret for menigheten, og hadde god  innsikt i mange ting.  Vi kan ikke fatte det enda, at han er borte.  Vi hadde kontakt hver dag, og planla arbeidet framover.  Han brant for å gå til nye steder med evangeliet.  Be for familien hans.   

I  to nye indianerkoloniene har vi nå startet opp med møter, og flere står for tur. Det er åpent for evangeliet.  Vi opplever en åpenhet som aldri før.   Vi starter opp med  å vise filmer om Jesu liv , og andre fortellinger fra bibelen. 

 

 

I forrige uke kom en indianerhøvding til brødrene i Fortuna ( som er hovedmenigheten bl. indianerne) og spurte om de kunne komme å ha  møter i kolonien hans. De hadde hørt evangeliet  over radio og nå ville de høre mer.

Den siste søndag i hver måned har vi bibelstudie  i Curuguaty, men i august regnet det kraftig, så det ble ikke noe.  Den 24 sept  skal vi ha nytt bibelstudie.  Håper været blir bra.

I disse dager har vi besøk av forstander Oddleif  Wahll fra Mysen.  Han er for tiden i Bolivia med sin familie. Denne uken preker han på møtene her i Villa og omegn.,  Neste uke skal vi besøke bibelskolen i Asuncion.   For oss er det veldig hyggelig, da vi er godt kjente fra mange år tilbake.

Skolebygget i kolonien Ita Poty er nå snart ferdig.  P.g.a. mye regn har det blitt noen forsinkelser.  Internatet i Fortuna er også ferdig i slutten av denne mnd.   Til kolonien Nueva Esperanza  er vegen ferdig bygget, og  folket er så begeistret.  Neste år skal det bygges skole der.

I forrige brev nevnte vi litt om behovet for litt hjelp til fattige og syke.  Vi takker så hjertelig til de som har gitt en gave.   Det kommer ikke fram på kontoutskriften hvem som sender,  men en stor takk til dere alle.  Behovet er bestandig tilstede. 

Varme hilsener fra  deres utsendinger

Anne Lise og Ole Johs 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com