STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

 Korsets Seier 4. mai 1968

OVER TIL CONSEPCION

 

Misjonærene Iversen i Paraguay flytter på seg

 

Josef Iversen

 

"Da han hadde sett synet, søkte vi straks å dra over til Makedonia: vi kunne skjønne at Herren hadde kalt oss til å forkynne  evangeliet  for dem." Ap. gj. 16. 10.

Guds Ånds ledelse er alltid vidunderlig.  Etter  sin  første misjonsreises slutt var Paulus på ny ute med evangeliets glade budskap. De besøkte by etter by i de distrikter de tidligere hadde vært, og menighetene ble styrket i troen og vokste i tall for hver dag. Han og de som var med ham ble hindret av den Hellige Ånd fra å tale Ordet i Asia, og Jesu And gav dem ikke lov til å fare til Bitynla.

Da var det at Paulus fikk et syn en natt, og det gikk ut på at de skulle reise til Makedonia og straks søkte de å komme seg dit.

Etter 4 års virketid i Caacupé og distriktet ser det ut til at Gud vil vi skal reise til Consepcion og distriktet der. Denne by ligger nord i Paraguay og er også kalt Paraguays  andre   hovedstad

 

Under landskonferansen her i Paraguay i februar i år fikk vi kallet fra denne og menigheten i Asuncion til å ta over der oppe, og nå er alt klart fra utsender- menighetens side angående vår flytning dit. Consepcion er en stor by tatt i betraktning i Paraguay, og vi vil få et meget vidstrakt distrikt. Det er en glede for oss at utsendermenigheten er i ferd med innsamling til bil, men skulle det være noen venner utover landet som føler seg minnet om å gi litt til driften for øvrig etter å ha lest disse linjer, kan midlene sendes til Josef Svartdahl, Boks 59. i Sarpsborg.

På vår utreise til Paraguay denne gang oversatte Gunvor et kurs av Fridtjov Valton til spansk. Tenk om det snart kunne bli trykt og bli til nytte for de mange som er interessert i sin bibel her ute. Høyttaleren mangler noen deler ennå, og vårt store ønske er om det kunne bli mulig å få et lite bibeldepot og et lite senter for kristen litteratur i denne store byen.

De alvorlige åndsstrømninger som råder i verden i dag vitner om at Jesu komme står for døren. Ennå er dørene åpne i Paraguay, men også her kan det lukke seg før en aner det. Alt går så fort i vår tid. Vi har sagt ja til kallet til Consepcion. Vil du være med å hjelpe oss med midler? Gud signe deg!

 

Gunvor og Josef Iversen.

 

Vennene Iversen får et meget stort virkefelt når de nå går inn i arbeidet i Consepcion. Ovennevnte henstilling anbefales derfor på det beste.

 

Lars M. Førland.

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com