STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

 Korsets Seier 5. februar 1969

 

VI TRENGER FORBØNN!

 

Av Josef Iversen

 

 Festen var over. Egentlig var det jo for barna i kveld, julekvelden. Men det hadde vært mange voksne også. Og så kom han fram, en indianer, gift med en paraguayerkvinne, for å bli frelst. En herlig avslutning på en julefest av dette slaget Det var mange som var framme til forbønn. Jeg bøyer meg ned over en gutt og spør hva han vil Gud skal gjøre for ham. «At jeg må bli frelst var svaret. Bare en paraguayergutt ? Ja, da! Men hvem vet hva det blir av ham om Herren får lede ham hele livet.

Trofast kommer denne eldre kvinne til møtene som «bøyde» seg for en tid siden. Av og til kommer hun fram til plattformen og ber en bønn. Hun vil gjerne være med. Vi tror at Ånden og Ordet skal gjøre sin gjerning i hennes liv. Nå søndag hadde hun en annen eldre dame med på møtet. På den måten har vi kommet i kontakt på et nytt sted. hvor vi før ikke har vært.

Jeg vet at de innfødte brødrene ikke har det så greit. På siste møte for vitnene kom turen til broder Ramon.

 

Han skulle fortelle hva Gud har gjort i virksomheten der han virker, siden siste månedlige møte av dette slag. Det var litt vanskelig å få sagt det, men hvor godt å merke at han ikke tok noen utflukter, men sa bent fram at han ikke hadde vunnet noen sjeler, men var i stadig bønn om at distriktet hans måtte oppleve vekkelse.

Jeg er overbevist om at Gud skal bruke denne bror. Selv om han ikke hadde hatt noen seier, våget han å si det som det var. Jeg vet at det kostet for ham. Slik fostres man i Åndens skole. Materialet her er nok dårlig enkelte ganger, men Gud tar seg ut en menighet og en vitnetropp også her som med kraft skal bære fram budskapet om den Herre Jesus Kristus. Det som er svakt i verden, det som er ringeaktet. har Gud utvalgt seg, det som ingen ting er.

Vil dere be for disse nyfrelste venner og vitner her i Paraguay? Be at Åndens kraft fyller dem og utruster dem til denne siste avsluttende kamp mot andre åndskrefter før Jesus kommer. Han kommer meget snart. Også fra Paraguay skal de komme og sitte til bords med Abraham, Isak og Jakob i himlenes rike. Er du rede? Er du en bønnesjel? Vil du be for oss her?

 

Gunvor og Josef Iversen, Levi, Astri og Heidi.

Misjonskasserer: Josef Svartdahl. boks 59, Sarpsborg.

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com