STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Korsets Seier  1979

 

Avskjedsmøter, dåp og barnevelsignelse i Caacupé, Paraguay

 

Josef Iversen   

 

Så var tiden kommet da vi skulle ta avskjed med Petter Berg etter 3 måneder i Paraguay. Møtet var bestemt til onsdag 11. januar og samme dag fikk vi rede på at dåpskummen i lokalet også kunne brukes, så det passet også med dåp for et par kandidater. Den ene var vår datter Astri. Møtet var riktig godt besøkt og tre mødre bar også sine barn fram for at Jesus skulle røre ved dem, som han gjorde da han var her nede.

 

 Vennene hadde også en gave til Berg, som ble overrakt ved et senere høve. Det ble et riktig opplevelsesrikt møte hvor dåp, barnevelsignelse og avskjedsord gikk hånd i hånd.

Fredag 13. januar var de fleste misjonærer innen våre rekker som arbeider i landet, samlet til en uformell avskjed for Berg. Mange, ja de fleste, gav uttrykk for glede og takknemlighet over Bergs besøk i vennlige ordelag da anledning ble gitt til å gi ham en hilsen. Vi tror at et slikt besøk er av uvurderlig betydning for arbeidets videre utvikling i landet. 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com