STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

KORSETS SEIER, 1977

 

Vellykket ungdomsleir i Paraguay

 

Kjellaug Palma Sjølund  

 

«Bli fylt av Ånden» var mottoet for ungdomsleiren i Paraguay, som ble holdt på et vakkert leirsted utenfor byen Caacupe i tiden 31. januar til 5. februar. Det var samlet ca. 70 ungdommer og en del besøkende som kom fra de forskjellige steder i landet hvor det er bygget opp pinsemenigheter.

Misjonær Jan Bjørfjell kom fra Bolivia som bibellærer. Hans hovedtema var: «Bli fylt av Ån den».

 

l tillegg talte han om å være underlagt Guds disiplin i sitt liv, i menigheten og privatlivet.

Naturlig nok var ikke den åndelige modenhet lik hos alle leirdeltakerne. Noen var også ufrelste, men allerede etter tirsdagsmøtet kom en ung jente fra et verdslig hjem til oss, og ville bli frelst. Hun trenger å bli husket i forbønn. Det er ikke godt å komme tilbake til et hjem hvor det ofte er slagsmål og fyll. Men vi tror på underets Gud, som er mektig til å bevare.

Senere kom flere fram til for bønn, noen også til frelse. Og vi fikk se noen oppleve å bli døpt i Ånden. De som hadde ansvaret for opplegget av leiren, var Gunvor og Josef Iversen, sammen med Ruth Haug og undertegnede. Ellers fikk vi hjelp under leiren av flere misjonærer og nasjonale. Takk til dere som gav midler til ungdoms leiren i Paraguay. Det er godt å få gi de unge smaken på det himmelske før synden ødelegger deres liv.  

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com