STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Korsetse Seier 1991

 

Nyåndsdøpt talte flytende portugisisk

 

Levi Iversen 

 

 Selv om det i det siste har vært mange grufulle oppslag i paraguayisk media om satanismens framgang blant ungdommen, så er det mange positive ting som skjer i Guds rike i Paraguay.

En av de første ukene etter at vi kom ut var vi med på avslutningsmøtet i den årlige bibeluken som menighetene arrangerer. Vi ble fortalt at Guds nærvær hadde vært sterkt til stede under hele uken. Slik var det også denne kvelden. Jeg tror ingen kan si at de ikke ble berørt. Guds kraft var mektig til stede. Pastorer, evangelister og menighetsarbeidcre fikk reise hjem med ny kraft fra Herren, fcrnyet. oppbygget og fylt med glede og oppmuntret til ny innsats.

Flere ble åndsdept denne kvelden, deriblant ei ung jente som begynte å tale på flytende portugisisk. Jeg trodde at denne jenta kanskje hadde bodd i Brasil, og at hun i begeistring og under den mektige atmosfæren skiftet over uten å tenke på at det var portugisisk.

 

Men nei. Jeg ble fortalt etter møtet at hun var blitt fylt med Guds kraft. Hun hadde knapt reist utenfor sitt distrikt. Halleluja!

Det er ikke bare i de store forsamlingene man kan føle Guds nærvær. En helg på et sted 180 km unna opplevde vi også dette. Denne menigheten ble for noen år siden startet av en av Normas brødre. Vi kjente en mektig atmosfære over forsamlingen på 35 personer. Vi ble fortalt at menigheten hadde blitt fornyet etter at lederne hadde vært på bibeluken som jeg allerede har nevnt. De kunne fortelle at stridigheter de hadde hatt nå var falt vekk. Man hadde forenet seg og stod sammen og kjempet samlet.

 

VENNLIG HILSEN PATRICIA,

 

CHRISTIAN, NORMA OG LEVI IVERSEN 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com