STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

    

Korsets Seier 1984

 

Ny misjonær til Paraguay

 

 «Sett din vei I Herrens hånd og stol på ham! Han skal gjøre det» (salme 37,5).

Dette verset har vært godt for meg mange ganger når jeg har stått på valg. Jeg var ganske ung da jeg forstod at Gud også hadde en plan med mitt liv. At Gud kunne bruke meg, var ikke alltid enkelt å forstå, men samtidig visste jeg at Gud ikke krevde mer enn et villig hjerte.

Tidlig lærte jeg å gå bønnens vei. Jeg opplevde at Gud svarte på bønn mange ganger, og jeg kunne merke at han var med i hverdagen. Gjennom dette lærte jeg å stole på ham. I dag erjeg glad at jeg har sagt et ja til Jesus. Han har vært trofast inntil denne dag. Jeg har lyst til å si med sangeren: «Tenk hvilken nåde det er av Gud, at vi får være hans sendebud. Og til en døende verden gå, sæden fra Gud over marken så.»

Peter og Johannes sier i Ap.gj. 4,20: «For vi kan ikke la være å tale om det vi har sett og hørt!» Det var ingen makt som kunne holde dem tilbake. Det de hadde opplevd, måtte også andre få del i. Når jeg nå har sagt ja til å gå, vet jeg at jeg har Jesus med meg. Han vil aldri forlate oss, men han sier:

«Se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.»

I Matt. 28,18 står det: "Meg er gitt all makt i himmel og på jord". På dette grunnlag kan jeg gå. 

Jesus sier i Joh. 9,4: «Jeg må gjøre hans gjerning som har sendt meg, så lenge det er dag. Natten kommer da ingen kan arbeide.»

Det er også min bønn at jeg kan få gjøre noe for Jesus den stund jeg har igjen på jord.

 

 

Liv Byberg

Strand Pinsemenighet Klippen, Jørpeland, har den glede å få gi sin anbefaling til enda en ny misjonær. Liv Byberg er vokst opp i menigheten Klippen, og hun har arbeidet i flere år i barneogjuniorarbeidet. Når hun nå har bekjentgjort sitt kall til Sør-Amerika og Paraguay, kommer ikke dette som en overraskelse for oss. Hennes iver etter å tjene Herren og for misjonen stadfester bare det som vi har trodd og ventet på.

Derfor er det en glede for oss som eldste og menighet å anbefale Liv Byberg på det aller beste. Menigheter som ønsker besøk av henne, kan skrive til Strand Pinsemenighet, Klippen, 4100 Jørpeland.

For Strand Pinsemenighet Klippen

Øystein Angelsen, Johannes Aaen, Bjarne Vervik, Odd Emberland

Bjarne Thorstein Grotbæk
forstander

Det er en glede å vite at vi skal få en ny misjonær til Sør-Amerika. Liv Bybergs solide vitnesbyrd fra hjemmemenigheten gir et godt grunnlag for videre virke i de land hun måtte komme til. At hun samtidig har overveiet høye dette med kallet, gir en visshet om at det ikke er uoverveide skritt som blir tatt når hun melder utreise. Vi ønsker henne Guds rike signing; Det samme ønske har vi for hennes hjemme menighet og for alle som er med og ber for henne og de som er med i økonomisk ansvar.

Reinert Innvær, form. i arb. utv. for Sør-Amerika

Hans Svartdahl Misj.sekr.  

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com