STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Korsets Seier  januar 1981

 

Framgang i Asuncion

 

Margareta Muller  

 

Herrens miskunnhet vil jeg forkynne, Herrens pris etter alt det Herren har gjort mot oss (Es. 63,7).

Med denne lille hilsen fra Guds ord ønsker jeg dere alle Guds rike velsignelse. Takk, kjære venner, for alt dere har gjort for meg, barna og virksomheten her i Paraguay i året som ligger bak. Selv om vi i året 1980 møtte mange hindringer og problemer, kjente vi at Herren var med og hjalp igjennom.

Vi gikk inn i det nye året på kne for Herren sammen med vennene i menigheten, og jeg har allerede opplevd mye av Guds nåde og velsignelse dette året.

Fra 5. til 11. januar hadde vi bibelstudier her i Asuncion. Vitner fra de forskjellige utpostene hadde møtt opp. Avslutningsssøndagen ble 5 venner døpt, og ca. 30 ble åndsdøpt i løpet av uken. Pastor Eliseo Romero fra Buenos Aires var bibellærer.  Allerede dagen etter reiste jeg til Chaco i Argentina, der jeg var innbudt til møter og bibeltimer.

 

 Til min overraskelse hadde menigheten der forberedt en evangelisasjons-kampanje med tittelen: «For kvinnen av i dag». Møteserien varte en uke, og kveld etter kveld fyltes lokalet. Det var noen velsignede dager. Flere ble frelst og helbredet og mange fornyet. Bare Gud vet hva disse dager av opplevelser og velsignelser betydde også for meg personlig, og jeg vendte hjem fornyet til ånd, sjel og legeme.

I menigheten her syd er 99 venner blitt døpt i løpet av året som er gått. Medlemstallet er nå 461. Det er 38 offisielle utposter utenom 6 andre steder der det også holdes møter. Verket går fram, ordet faller i god jord og bærer frukt. Vel oppstår det motganger og problem, men verket er Herrens og går fram til seier!

Jeg må si at her i Asuncion er vi i stort behov av hjelp. Vi mangler en mann med lederegenskaper som kan ta ansvaret. Vi har bedt mye over dette og tror at Herren har hørt vår bønn. Gud velsigne dere alle!

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com