STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

  

KS 6. september 1996

Velkomst og avskjed i Zion, Vanse                                                                                  

 

 21. juli hadde pinsemenigheten Zion, Vanse, gleden av å ønske Arild og Nilda Pettersen med sine tre barn, velkommen til menigheten. Samtidig som dette ble et velkomstmøte for familien Pettersen ble det også avskjed, da de står ferdige til å reise til Paraguay i misjonens tjeneste.

Det er en glede for oss i Zion å kunne ta på oss utsenderansvaret for våre venner sammen med andre støttemenigheter, når de nå tar fatt på en treårsperiode ved daghjemmet Betesda, som ligger i byen P. J. Caballero, nord i Paraguay.

Hverken Arild eller Nilda er ukjent med landet eller plassen de skal arbeide på, dette til tross for at det er deres første periode som misjonærer underholdt fra Norge.

Nilda er født og oppvokst i Paraguay og behersker begge språkene som snakkes i landet, det vil si spansk og guarani. Arild har to år bak seg som teltmaker i Paraguay hvor han ved siden av det daglige arbeid, var med i den evangeliske virksomhet i Filadefiakirken. Under tiden i Paraguay viste Arild en stor iver for evangeliets  fremme, og han fikk stor inngang blant de nasjonale brødrene. Dette førte til at da det manglet ledere ved daghjemmet Betesda, fikk Arild og Nilda kall fra den nasjonale bevegelse i Paraguay til å ta ansvaret for ledelsen ved daghjemmet.

Når dette leses, er familien Pettersen allerede på plass i sitt nye arbeid. De reiste fra Kjevik lufthavn 9. august, og ankom Paraguay dagen etter.

Vi ønsker våre venner Guds rike velsignelse i denne viktige tjenesten som vi skal stå sammen om.               

G P.

 

 

 

 

Kirken i San Antonio ligger rett over vegen fra barnehjemmet. Det var Arild som stod for byggingen, og kirken ble innvidd i 199?.

Bildet viser kirken nesten ferdig

 

 

Filadelfiakirken i sentrum av byen, ble bygget på ’70-tallet av Byberg.
Her er barn samlet til møte.

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com