STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

  

Korsets Seier  fredag 14. desember 1990

Misjonshøytid med ny pastor for P. J. Caballero, Paraguay

Finn Jensen                                                                             

 

 

7. oktober var en stor dag for menigheten i Pedro Juan Caballero, da Fabian og Nilda Area ble innsatt som menighetens forstanderpar. Menigheten hadde tidligere opplevet en tung tid med store indre problemer, som resulterte i at en liten håndfull av menigheten satt igjen uten leder. Misjonærene Gunnar og Elsa Pettersen dro dit for å hjelpe til i arbeidet. De knyttet til seg et ungt ektepar, Fabian og Nilda fra menigheten i Ypacarai, og sammen har de opplevet at menigheten har fått nytt mot og flokken har vokst og det er samling om ny innsats.

Det var høytid over dagen med besøk av kommisjonen for  misjon  Norma  i Paraguay. Etter innledning av misjonær Finn Jensen, som besøkte stedet for anledningen, fikk Candido Figueredo ordet og lykkønsket det nye forstanderparet på vegne av menighetene i Paraguay og ønsket dem Guds velsignelse i arbeidet. Veteranmisjonær Lars Førland holdt innvielsestalen med hilsen fra Rom. 15,1: «Dere er sterke, — hjelp de svake...» Et herlig budskap. Hanne Carina Jensen, som har kommet for å bli et år i menigheten, sang før fire eldste holdt skriftlesning. Det nye forstanderparet knelte og ble bedt for og innviet til forstandertjenesten. Dette er en herlig utvikling i vårt misjonsarbeid og fyller oss med udelt glede.

 

 

 

 

Fabian har tre-årig bibelskole bak seg fra Asuncion, Paraguay. Han har et godt og vinnende vesen. Han vitnet og takket for tilliten som ble vist dem, og uttrykte glede over å ta fatt på utfordringene som ligger foran. Han takket Gud for sin hustru, og gav henne en blomst fordi hun hadde gitt ham nytt mot når han til tider hadde vært motløs.

Nilda vitnet om sitt kall til tjenesten, og kjente at Gud på en spesiell måte hadde lagt P. J. Caballero på hennes hjerte, og gledet seg over å stå sammen med sin mann i tjenesten.

Høytiden ble avsluttet med Herrens nattverd, ledet av den nye pastor og to eldste. Det var godt å oppleve samfunnet med Gud og med hverandre. Vi tror på rike tider for menigheten i P.J. Caballero, som danner grense med det store landet Brasil. Det er en tøff by å bo i med mye kriminalitet og synd. Vi ønsker dem framgang og seier. Misjonær Gunnar Pettersen ledet høytiden og uttrykte sin store glede over at menigheten skulle få sin nasjonale leder. Allerede før møtet var slutt kom det et bud om at en søster var flyttet hjem til Gud, og for den nye forstander var det bare å gå inn i oppgaven samme kveld da begravelsen skulle finne sted. Her var det mulighet til å forkynne evangeliets håp også når sorgen banker på vår dør. Vi ønsker Fabian og Nilda og hele menigheten og Paraguay rike tider med innhøstning for Guds rike.


 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com