STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

18. juli 2011
 

Konferanse i Fortuna den 14 til 16 juli 2011

Guds fred:

Konferansen i Fortuna den 14. til 16. juli ble til stor velsignelse. Det kom venner fra mange steder: YHOVY - 1RO DE MARZO - NUEVA ESPERANZA - NARANJITO - ISLA JOVAI - ITA VERA - PASO CADENA - TEKOHA PORA - ITANARAMI - FORTUNA - Det var 70 deltakere i totalt. På møtene var det mange flere.

 

Vi var 4 stykker som underviste: Anibal - Antonia - Julia og jeg. Det var vi som ble mest velsignet og ledet av Gud. Stemningen var helt spesiell. Mer enn noen gang, etter mange år følte vi Herrens nærhet på en helt spesiell måte. Mange hjerter ble berørt, og helbredet ved den Hellige Ånd. Det er Guds gjerning, ikke menneskets.


Tema som ble behandlet i studiene hadde stor interesse hos vennene, og var svært variert, men vi måtte tilpasse oss for å gi noe til all: KALLET - HELBREDET HJERTE - TILGIVELSE - TJENEREN.


Etter hvert studie, var det en ny overgivelse, en ny overgivelse til Herren, en ny søkning av Herrens nærhet, og det ble et reelt møte med Den Nådige Gud i mange hjerter. Mange av vennene og tjenerne dro velsignet hjem igjen, med nytt mot, ny kraft, med mål og visjon for å arbeide for Herren, koste hva det vil.  Mange vitnet om at de ble helbredet i hjertene, til tross for at det hadde vært vanskelig å komme seg til Fortuna. Det hadde vært kamp, men som til slutt viste seg å være nyttig å gjøre denne innsatsen og komme, for det Gud hadde forberedt, var stort, og de ville ha mistet mye hvis de ikke hadde kommet. De var takknemlige til Gud for mulighten , og ba om at en måtte lage denne type studier på nytt.


Vennene fra NARANJITO BA OM ET LIGNENDE STUDIE I OKTOBER,  noe vi ønsker å gjøre med hjelp fra vennene som er ledere i sentral-menigheten i Fortuna.


Når det gjelder kjøkken, så var maten overflødig og kokkene svært flinke, og alle samarbeidspartnene var svært aktive. Betjeningen var svært god på alle vis, til tross for det som begrenset. En måtte spise som best det var: noen satt i gresset, andre satt andre steder, noen stod med tallerkenen, det var trivelig.


Vi bodde i Curuguaty, på motellet til don Chacho. Vi 4 sov på et rom for å spare litt mer. Det var ikke noe problem. Vi spiste frokost og middag i Fortuna .


FORSLAG: Det trengs litt bedre forhold, ett kjøkken med ovn for å lage mat, bord, vaske-kom, toalett med toalettskål og dursj, som jeg ber dere prøve å skaffe.


For min del, kjære venner: mange takk for å invitere meg.For meg var det en ære å undervise der. På turen besøkte jeg noen venner, og snakket også med Ramòn, som for tidenholder seg bortenoe han selv har bestemt, og som vi respekterer.


Vel, dette var en liten informasjon fra en konferanse som vi anser for å ha vært svært positiv. Mange takk, og må Gud velsigne dere!

 

Hilsen til alle vennene!

 

PARAGUAY CAMPEON DE AMERICA. / PARAGUAY ER VINNEREN I AMERIKA!

 

Deres bros Agustin

 

Spansk versjon: Agustin Estigarribia cuenta del encuentro en Fortuna julio 2011

Aqui Ignacio Gimenez cuenta del mismo encuentro

 

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com