STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 

Korsets Seier  1978

 

Skrettings ut igjen til Paraguay

  

"Han kalte da ti av sine tjenere for seg. og gav dem ti pund og sa: Kjøpslå med dem til jeg kommer igjen" Luk. 19.13.

Vi som har mottatt frelsen i Jesus Kristus har også mottatt noe som vi skal forvalte til han kommer igjen. Vi leser i Matt. 25.15 at tjenerne fikk forskjellig antall talenter utbetalt, men de fikk befaling om å bruke det de hadde fått. Det er også om å gjøre for oss som Guds folk i dag at vi bruker det som Gud har gitt oss. Det kan være så lett å bli opptatt av de andre. Det synes som om de har fått så mange flere talenter, og vi sier kanskje at dersom vi hadde hatt like mange skulle nok vi også ha vært med og virket for Herren. Så har vi så lett for å grave ned det som er blitt oss tildelt. Venner, la oss bruke det for Herren, som vi har mottatt fra ham. La oss ikke være opptatt av hvor mye vi har fått, men la oss bruke det, omsette det, kjøpslå med det inntil Jesus kommer igjen. Bruker vi talentene som vi har fått og ikke graver dem ned, skal også disse ordene møte oss en dag: «Du gode og tro tjener.» Må Herren hjelpe oss til å bruke det vi har fått.

Selv er vi glade og takkenmlige for at vi skal få lov til å reise ut til Paraguay på nytt. Gud er god som betrodde oss å gå ut med det glade budskap til Paraguay. Vårt ønske er at Gud må bruke oss til sjelers frelse. Vi er avhengige av forbønn og derfor vil vi anbefale oss og arbeidet i Paraguay til venners forbønn.

Deres for Paraguay Gunvor og Ingvald Skretting

 

 

Anbefaling

Det er en stor glede for oss at Gunvor og Ingvald Skretting sammen med barna igjen har stilt seg villige til å reise ut for en ny periode på feltet i Paraguay. Deres ønske er at de allerede i juli måned d.å. å komme ut på feltet.

Dessverre mangler det en del på at de har fullt underhold. Vi vil derfor være meget takknemlige om det er noen menigheter som kunne hjelpe oss med økonomisk støtte, slik at våre venner kan komme ut i aktiv tjeneste. Det er Herren som kaller arbeidere ut til sin høst, og arbeiderne er få.

Dersom det finnes menigheter, eventuelt venner, som kunne være interessert i å være med å støtte misjonærene Skrettings økonomisk, ber vi om at dere kontakter oss for nærmere orientering. Det er Guds store sak det gjelder.

Bankgiro  nr.   3260.30.65068. Postgiro nr. 5 65 47 93.

For pinsemenigheten Klippen, Sandnes Ragnar Pedersen fors t.

Det er store behov og muligheter i Paraguay nå, og det er derfor gledelig at misjonærer som har vært på feltet igjen drar ut. Misjonærene Skretting har tidligere arbeidet i Paraguay. De kjenner språk og forhold, og kan gå rett inn i arbeidet som venter. Vi vil henstille til menigheter som kan hjelpe med støtte til underhold å gi beskjed til menigheten i Sandnes snarest. anbefaler familien Skrettings reise og ber om misjonsvennei forbønn og offer.

For Sør-Amerikamisjon arb.utv.

Erling Andreassen

formann

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com