STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

Korsets Seier 7. November 1964

Utreisende misjonærer hilser!

 

 

 

Elskede misjonsvenner! Fred! Her kommer en liten hilsen fra oss på vei til våre felter. Vi gikk fra Kristiansand, S., torsdag 17. sept. kl. 21.30. Reisen har vært aldeles utmerket, unntatt litt kuling i Nordsjøen, der vi alle fire var sjøsyke. Men etter at vi kom ut i mer åpent hav, gjennom den engelske kanal, ble alt straks bedre.

Onsdag kl. 9 la vi til kaien i Las Palmas. Det var en vakker by, men ettersom vi forstod av folk vi snakket med, er det lite eller intet av fri virksomhet på Kanariøyene. En ekspeditør jeg snakket med i en forretning, visste intet om slike møter, når jeg fortalte at vi var misjonærer. Han sa bare: Katolica.

Fredag aften skal vi være i Rio, og vi nærmer oss vårt mål dag for dag. Vi gleder oss alle sammen til å ta fatt på våre respektive felter. 

 

 Må Herren gi oss kraft og styrke til å gjøre hans gjerning blant våre kjære indianere, i Bolivia, Argentina og i Paraguay.

Takk for forbønner, all hjelp og alle offer, kjære venner. La oss sammen holde ut i tro til Gud, lønnen venter alle som «gjør seg møye»!

Vår hjerteligste hilsen til dere alle!

Asta Hadland

Hanne-Berit Johansen

Bergljot og

Olav Norheim.

 

 

 Copyright ® 2012 www.pymisjon.com