STARTSIDEN   VÅRE SIDER    MISJON    BOKPROSJEKTET   PARAGUAY   INDIANERNE   FILM   BILDER   SØK   LINKER   OVERSIKT   KONTAKT

 August 2011

Kjære venner av Hogar Norma                                                                                  

 

Det er pånytt med glede vi sender en hilsen fra oss her på Hogar Norma for å fortelle litt om det som hender her og det gode arbeidet som gjøres for våre venner på hjemmet. Det er alltid noen gode nyheter vi kan fortelle og som vi håper også vil glede dere..

 

Vi har tidligere fortalt om Griselda som er en av jentene her på hjemmet. Nylig fikk vi besøk av noen tyske venner som driver et snekkerverksted med en gave til henne - en god seng med høye karmer og sikker lukking. Det gjør at Griselda ikke kan komme seg ut av sengen uten at vi kan høre det og noen er der for å hjelpe henne. Det gir en trygghet både for henne og oss andre.  Griselda er ei jente som ikke klarer å passe på seg selv og kan derfor ødelegge alt som er i hennes nærhet når hun ikke er under oppsikt av personalet på hjemmet. Disse tyske vennene kom en dag til hjemmet og spurte om det var noe de kunne hjelpe oss med. De som jobber her fortalte da at vi sårt trengte en bedre og sikrere seng for Griselda.  Vi er så takknemlige når det kommer noen og tilbyr en eller annen form for hjelp. Det er virkelig en velsignelse for hjemmet når vi møter slike mennesker.

 

Vi har også fått laget en liten hønsegård slik at vi etter hvert kan få kjøpt noen høner. Dette er en av ideene til Frederico som nok blir en realitet ganske snart.

 

Den 24. juni feiret vi bursdagen til Juan eller Juncito som fylte 28 år. Noen av vennene hans var også inviterte og vi hadde en riktig koselig fest sammen. Juancito var i kjempehumør og storkoset seg.
Wilfrido, Lichi og Catalina er alltid med på ungdomsmøtene og på søndagsmøtene i kirken.  Dette er viktig for dem og de kjenner seg både elsket og inkludert av vennene i menigheten.Wilfrido og Catalina har som oppgave å ta imot de som kommer til møtene og vi ser at det er noe de liker å gjøre.  

 

Wilfrido tar seg ofte en tur opp til Vidal for å drikke tereré og slå av en prat. Da kommer han alltid glad og fornøyd hjem. Elodia har noen søsken som bor her i Ypacarai og de kommer iblant og tar henne med seg noen dager. For Elodia betyr det veldig mye å ha denne kontakten med familien sin. Moren til Nelly har også vært på besøk og hadde med gaver til jenta si. Nelly er veldig glad i moren sin og hvis det blir lenge mellom besøkene begynner hun å spørre etter henne. Vi er veldig glade og takknemlige for at alle her på hjemmet har det bare bra og at ingen har hatt særlige problemer i det siste.


Til slutt hilser vi til alle våre venner i Norge. Vi er veldig takknemlig for all hjelp og omtanke dere gir til alle her på Hogar Norma. Ikke minst er vi takknemlig for at dere ber for oss.  Hver morgen når vi har vår morgenandakt ber vi også for dere og ønsker Guds rike velsignelse over dere.


En varm hilsen fra alle her på Hogar Norma

 

Jeg vi også takke alle som er med og støtter arbeidet på Hogar Norma både i forbønn og med økonomisk støtte. Det er med takknemlighet jeg annenhver måned kan sende ut kr. 40.000,-  som er det våre venner har å drive dette arbeidet for. Jeg beundrer våre medarbeidere på hjemmet som år etter år står i dette arbeidet og sørger for at våre funksjonshemmede venner har et godt og trygt hjem på Hogar Norma. Men vi trenger flere støttepartnere både enkeltpersoner og menigheter. Om noen har anledning til å øke sin støtte eller vet om nye som kan hjelpe, er jeg og våre venner i Paraguay veldig takknemlige. Dette er et viktig bønneemne for oss. Med ønske om Guds rike velsignelse til dere alle.   

 

Vennlig hilsen  Rigmor Overhalden

 

 

Copyright ® 2012 www.pymisjon.com